Social

Cautata de familie de doi ani

Ziarul de Vrancea
19 mar 2008 1182 vizualizări
Alina Cristina Toderascu, din Focsani, este cautata de familie in Roman, unde a primit indicii ca s-ar putea afla

Alina Cristina Toderascu, in virsta de 21 de ani, din municipiul Focsani, a disparut in urma cu mai bine de doi ani de zile, de pe 11 februarie 2006, de la casa parinteasca. De atunci, familia acesteia nu a incetat sa o caute. Cautarile rudelor au ajuns, in aceasta saptamina, si prin municipiul Roman, unde cunoscuti de-ai familiei au pretins ca ar fi vazut-o. Ingrijorarea rudelor este cu atit mai mare cu cit fata a plecat de acasa doar cu hainele de pe ea si nu si-a luat nici un fel de bagaje sau macar actele de identitate. "Fata a disparut de acasa in februarie 2006, s-au facut doi ani, anul acesta. La vremea respectiva, am comunicat la Politia Focsani disparitia ei, dar am cautat-o si noi si acum am aflat de la cineva ca s-ar putea sa fie prin Roman. Fata avea 19 ani cind a disparut, acum are 21, impliniti pe 20 ianuarie 2008. Este treaba ei ce face, dar sa stim macar daca este in viata, pentru ca nu mai stim nimic despre ea de mai bine de doi ani de zile. A disparut de acasa fara sa spuna ca se duce undeva, fara sa-si ia nici un bagaj sau actele de identitate", a declarat Anisoara Todirascu, mama tinerei disparute, pentru cotidianul Monitorul de Neamt. Familia exclude posibilitatea ca fata sa fie plecata in strainatate, cel putin legal, deoarece nu avea pasaport, iar buletinul i-a ramas acasa. La data disparitiei, tinara era imbracata intr-un cojocel roz, cu blugi albastri si pantofi roz, era vopsita roscat si purta parul lung. Fata are fata ovala, parul saten, ochi albastri, constitutie astenica, aproximativ 1,55 metri inaltime si greutatea de 46 kilograme. Familia Toderascu roaga pe toti cei care pot da relatii despre Alina Cristina sa-i contacteze la numerele de telefon 0745/368.062 sau 0743/164.060. (Valeriu MUSAT)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.