Social

Cursuri de initiere la AJOFM

Iulia Crețu
29 feb 2008 911 vizualizări
In aceasta saptamina Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea a derulat urmatoarele cursuri de formare profesionala

: un curs de initiere cu durata de doua luni si jumatate, in meseria de timplar universal, pentru 14 persoane aflate in detentie care mai au cel mult 9 luni pina la eliberare, in cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Focsani, un curs de perfectionare cu durata de doua luni si jumatate, in contabilitate asistata de calculator, pentru care au fost deja selectate 14 persoane aflate in cautarea unui loc de munca si un curs de calificare cu durata de 5 luni, in meseria de montator pereti si plafoane din ghips carton, pentru care au fost deja selectate 15 persoane aflate in cautarea unui loc de munca. "In perioada urmatoare AJOFM Vrancea organizeaza selectii pentru cursuri de formare profesionala in meseriile: contabilitate asistata de calculator "" perfectionare, lucrator in comert "" calificare, comunicare in limba straina (engleza) ""perfectionare, lucrator in alimentatie "" calificare, operator calculator electronic si retele "" initiere, bucatar "" calificare, coafor "" calificare si montator pereti si plafoane din ghips carton ""calificare", se arata intr-un comunicat de presa al AJOFM Vrancea. Cei ce doresc sa se inscrie la aceste cursuri de formare profesionala se pot adresa AJOFM Vrancea, Bd. Unirii, nr. 53 A, Focsani. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.