Social

S-a deschis Zanfir FoodShop Bistro

Camelia Stănilă
8 feb 2008 6618 vizualizări
Desi nu are pretentie de restaurant, noua locatie ofera produse de bucatarie calda si rece, rotiserie, grill, patiserie si cofetarie, la preturi accesibile u saptamina viitoare va fi disponibil si un site, pentru comenzi de catering u a opta investitie Zanfir s-a ridicat la 400 mii euro

Lantul de magazine Zanfir s-a extins cu un FoodShop& Bistro, o locatie moderna si primitoare, in care focsanenii pot servi masa in orice moment al zilei. Produse de bucatarie calda sau rece, salate, rotiserie, grill si pizza, produse de patiserie si cofetarie vor putea fi servite incepind de astazi in locatia deschisa la parterul magazinului Milcov, pe o suprafata de 711 mp, din care insa aproape 500 mp sint spatii tehnologice. Desi nu are pretentia de restaurant, dupa cum parturiseste Lilieana Zanfir, noua investitie ofera conditii unice in oras, atit prin varietatea de produse oferite, cit si prin amenajarea spatiului, dupa ultimele standarde europene. "E o idee mai vechea de-a mea, care dateaza de 4 ani, dar care nu a putut fi pusa pina acum in practica si datorita lipsei unui spatiu adecvat. Normele UE impun un anumit circuit si aproape 500 de mp din spatiul pe care l-am amenajat este destinat partii tehnologice. Nu pot spune daca va mai urma ceva, pentru ca mereu am spus ca nu si deja sintem la a opta investitie. Acesta s-a ridicat la aproximativ 400 mii euro. Oferim produse intr-o gama variata, la preturi accesibile. Tot ce se prepara aici e produs de noi, e un circuit inchis ceea ce este o garantie in plus in privinta calitatii. Vrem sa revenim si la mincarea traditionala si sa pastram gustul in bucatarie", a mentionat Liliana Zanfir, la inaugurarea de ieri. Aceasta a adaugat ca Zanfir FoodShop& Bistro va oferi si servicii de catering, in acest sens urmind ca saptamina viitoare sa fie lansat si un site pentru facilitarea comenzilor. La inaugurare au fost prezenti atit primarul Decebal Bacinschi, subprefectul Ion Oprea, vicepresedintele CJ Mircea Diaconu, cit si numerosi sefi de institutii si clienti ai firmei Zanfir. Mircea Diaconu chiar a fost interesat daca noua afacere Zanfir nu ar putea sa includa si un parteneriat cu legumicultorii vrinceni, care ar putea livra produse proaspete. Cei care vor trece pragul noului Zanfir FoodShop& Bistro vor putea observa ca mincarea se pregateste in ustensile noi si in conditii maxime de igiena, intregul proces putind fi observat prin vitrinele de sicla care despart zona tehnologica de cea de servire. Clientii au la dispozitie si un spatiu de joaca pentru copii, care astfel isi vor ocupa intr-un mod placut timpul in care parintii servesc masa sau mai stau la o cafea. Zanfir FoodShop& Bistro este deschis de luni pina vineri intre orele 7.30 - 22.00, iar simbata si duminica intre 10.00 -23.00. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.