Social

Vrincenii au spus mai des fie-i tarina usoara decit casa de piatra

Iulia Crețu
6 feb 2008 655 vizualizări
In anul 2007, in judetul Vrancea au fost mai multe inmormintari si bocete de durere decit nunti si petreceri de familie intregita

Astfel, in raportarea anuala a Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor Vrancea se arata ca au fost eliberate 18.301 certificate de stare civila, din care 10.131 certificate de nastere, 3.929 certificate de casatorie si 4.241 certificare de deces. De asemenea, anul trecut au fost operate si cinci mentiuni de renuntare la cetatenia romana si s-au dat si cinci dispense de virsta pentru incheierea casatoriilor. Anul trecut, alti 32 de vrinceni s-au decis sa se adreseze autoritatilor pentru a-si schimba numele sau prenumele. Pentru anul 2008 Serviciul de Evidenta a Persoanelor si-a creionat urmatoarele obiective: mutarea intr-un sediu nou, crearea retelei VPN la nivelul judetului pentru a se putea lucra direct pe baza judeteana, infiintarea unui spatiu adecvat pentru preluarea documentelor de la cetateni pentru eliberarea de acte de identitate, dar si crearea de noi Servicii Publice Comunitare Locale de Evidenta a Persoanelor. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.