Social

Comisie de verificare a activitatii unitatilor de asistenta sociala

Iulia Crețu
6 feb 2008 659 vizualizări
Consilierii judeteni vrinceni au aprobat in unanimitate in sedinta de luni constituirea Comisiei de Evaluare, Indrumare si Monitorizare a unitatilor care desfasoara activitati de protectie sociala si a serviciilor sociale publice/private, subordonate/finantate de Consiliul Judetean Vrancea.

Comisia este alcatuita din trei consilieri judeteni: Constantin Guguianu, Luminita Teodorescu si Anisoara Aioanei si de Luminita Oanele, sef Serviciu juridic si Ion Cristescu, auditor la CJ Vrancea. Potrivit proiectului, in cadrul vizitelor de monitorizare si evaluare, Comisia va urmari conditiile de asistenta primara a beneficiarilor, calitatea serviciilor furnizate, aspecte legate de etica profesionala, gradul in care serviciile sociale sint adecvate nevoilor reale ale beneficiarilor, dar si pregatirea si performanta personalului. "Realizarea vizitelor se face inopinat sau ori de cite ori exista sesizari. In urma vizitei de monitorizare si evaluare intr-o unitate de asistenta sociala se va intocmi o nota de constatare cu aspectele observate, care va cuprinde recomandari si indrumari de remediere a unor posibile deficiente, cu mentionarea unor termene de realizare. Infiintarea acestei Comisii constituie o masura pertinenta, avind un caracter de imbunatatire a sistemului judetean de asistenta si protectie sociala", spune Camelia Matau, director executiv la Directia Administratie Publica si Juridica din cadrul CJ Vrancea. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.