Social

Catunul Poiana Stoichii, lasat din nou in bezna

Mihaela Beșleagă
28 ian 2008 836 vizualizări
Rafalele puternice de vint care s-au abatut asupra judetului nostru in ultimele zile au produs avarii in unele segmente ale retelei de alimentare cu energie electrica si au lasat pe intuneric zeci de oameni.

Avaria s-a produs din cauza unui brad cazut pe linia electrica

Astfel, 30 de localnici din satul Poiana Stoichii, comuna Vintileasca, au ramas ieri in bezna, dupa ce a fost afectat un punct de transformare, ramas nealimentat. Avaria a fost cauzata de vintul puternic care a smuls din radacina un brad, acesta a cazut peste linia electrica de inalta tensiune si a dus la ruperea conductoarelor. Localnicii din Poiana Stoicihii sint insa obisnuiti cu intunericul, in conditiile in care electrificarea catunului s-a facut relativ recent. "Actionam cu utilaje in teren. Oamenii din localitate cunosc cauza problemei, chiar si primarul din Vintileasca a fost acolo sa vada care este situatia. Speram ca in cursul zilei de miine (azi - n.r.) sa remediem avaria, astfel incit toti abonatii sa fie reconectati la reteaua de distributie", a precizat Cornel Baltatescu, dispecer de tura la Serviciul Deranjamente al Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice (SDEE) Focsani. Conform declaratiilor reprezentantilor Electrica, in teren exista noua echipe pregatite sa intervina pentru remedierea eventualelor avarii care pot aparea in reteaua de alimentare cu energie electrica. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.