Social

Locuri de munca la Caminul de batrini din Focsani

Doina Ganea
8 ian 2008 1527 vizualizări
Primaria Focsani scoate la concurs, pe 30 ianuarie, citeva locuri de munca la proaspatul inaugurat Camin de batrini situat pe strada Fraternitatii.

Potrivit anuntului, municipalitatea cauta un inspector de specialitate gradul I A pentru postul de contabil sef, un administrator cu studii liceale, doi asistenti medicali si patru infirmiere cu studii gimnaziale. Pentru fiecare post se cere insa o experienta de minim cinci ani in meseria respectiva, mai putin pentru cele patru posturi de infirmieri, unde experienta necesara este de doar sase luni. In schimb, infirmierii trebuie sa faca dovada absolvirii cursului pentru infirmieri organizat de Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania. Primele 20 de garsoniere destinate gazduirii virstnicilor la Caminul de batrini din Focsani au fost inaugurate la mijlocul lunii decembrie in prezenta primarului Decebal Bacinschi, a membrilor Consiliului Local Focsani si a reprezentantului municipalitatii olandeze s\'Hertogenbosch, Herman Loeraker. Caminul are prevazute in proiect spatii pentru tratament, pentru recuperare, sala de mese, pensiune, biblioteca, radio si televizor, o capela interioara, un club de recreere, instalatie de radioficare interna, bucatarie si spalatorie. Noii angajati vor fi in subordinea medicului Anca Largeanu Apostol, care a ocupat postul de director al Caminului in urma concursului organizat anul trecut. Concursul pentru ocuparea celor opt locuri de munca va avea loc pe 30 ianuarie 2008, ora 10.00, la sediul Primariei Focsani. Dosarele de inscriere se depun pina pe 28 ianuarie la Directia resurse umane si coordonare unitati subordonate, camera 105, et.1, din cadrul Primariei Focsani. Relatii suplimentare privind tematica si bibliografia concursului, cit si in ceea ce priveste documentele necesare inscrierii se pot obtine de la aceeasi Directie, la telefon 213.416. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.