Social

Dispensar renovat la Pufesti

Cristina Palade
8 ian 2008 1848 vizualizări
Locuitorii din comuna Pufesti se bucura, deja de citeva luni, de un dispensar medical renovat, care asigura asistenta medicala in conditii mult mai bune, sub conducerea medicului Carmen Damian.

Desi spatiul a fost concesionat de la primarie pe o perioada de 15 ani, iar medicului de familie din Pufesti i s-a oferit un loc de munca la oras, dr. Carmen Damian, un om dedicat profesiei pentru care s-a pregatit, a preferat sa faca apostolat la tara. Iubind oamenii din aceste locuri, doctorul a incercat sa faca ceva pentru comunitatea in care traieste. De aceea, a adus reale investitii spatiului in care isi desfasoara activitatea. "Totul s-a realizat din fonduri proprii, dar mai sint multe de facut. Am discutat cu cei din conducerea primariei si au promis ca in 2008 sa realizam un parteneriat pentru a renova in exterior intreaga cladire, care mai cuprinde inca trei spatii, astfel incit sa putem atrage si un stomatolog", ne-au spus reprezentantii cabinetului. Renovarile constau in imbunatatirea structurii de rezistenta a cladirii, zugravirea acesteia, montarea de geamuri termopan si izolarea termica a incaperilor. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparatura medicala necesara efectuarii de consultatii, fax si internet. "Cabinetul avea si sobolani cind am venit acum sapte ani", ne-a spus dr. Carmen Damian, pentru a ne face o impresie in legatura cu renovarile pe care le-a adus cabinetului si de imbunatatirile de care beneficiaza cei 1.900 de pacienti pe care ii are in grija. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.