Social

Bachus i-a turmentat pe vrinceni in noaptea de Revelion

Cristina Palade
3 ian 2008 933 vizualizări
Mai multi vrinceni au ajuns la UPU din cauza alcoolului u un barbat din Vinatori si un altul din Tataranu au fost loviti cu toporul u Ambulanta a avut 215 solicitari din 31 decembrie 2007 pina ieri

Alcoolul a pus stapinire pe o parte din vrinceni si in noaptea dintre ani. Multi dintre petrecareti s-au lasat purtati de val si, pe fondul consumului excesiv de alcool, au ajuns la spital, fie din cauza unor agresiuni, fie din cauza starii extreme de excitabilitate in care se aflau. Astfel, in prima zi a anului 2008, politistii din Vinatori au fost sesizati ca la domiciliul lui Liviu Zara a avut loc o agresiune din cauza consumului de alcool. "Din verificari a rezultat ca Nicolae Butuceanu, 34 ani, din Focsani, l-a lovit cu pumnul pe Petrut Ducu, 21 ani, din localitate, iar acesta a replicat aplicindu-i primului o lovitura cu un topor in zona omoplatilor. Cei doi au fost transportati la Spitalul Judetean «Sf. Pantelimon» pentru ingrijiri medicale", ne-a declarat comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al IPJ Vrancea. Medicul de garda de la UPU, Cornel Tiu, a declarat ca barbatii sint in afara oricarui pericol. Potrivit comisarului Mariana Apostol, cercetarile continua in acest caz pentru a se stabili care au fost motivele agresiunii. Tot in dimineata zilei de 1 ianuarie, politistii din Tataranu au fost sesizati prin numarul unic de urgenta 112 de catre Liviu Codreanu, din localitate, ca la domiciliul sau s-a prezentat Relu Manoliu, 34 ani, din satul Bordeasca Veche, care prezenta o rana singerinda in zona capului. "Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca tinarul nu era constient si nu putea da relatii despre agresor, insa Liviu Codreanu le-a declarat politistilor ca a avut o discutie cu acesta si i-ar fi spus ca a fost lovit cu toporul de catre tatal sau, care se afla in stare avansata de ebrietate", ne-a mai declarat comisarul Mariana Apostol. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean, unde a primit si primele ingrijiri medicale. In ciuda acestor agresiuni, atit medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta, cit si cei de la Unitatea Primiri Urgente ne-au spus ca in ultimele doua zile au avut un numar normal de solicitari si ca nu au fost probleme deosebite. "Din seara de 31 decembrie pina astazi (ieri- n.r.) am avut 215 solicitari. Nu au fost cazuri deosebite, au fost forme usoare de stari datorate consumului de alcool, ca in fiecare an. Nu au fost probleme nici in transportul persoanelor dializate, caile de acces fiind libere", ne-a declarat doctorul Danut Ceamburu, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.