Social

Daruri de Anul Nou pentru copiii necajiti

Cristi Irimia
3 ian 2008 2233 vizualizări
Mai multi copii saraci au fost ajutati de doi oameni de afaceri cu dare de mina, primind cadouri constind in alimente, dulciuri si bauturi racoritoare.

Trei fetite sarace din Botirlau si baiatul ars din Vrincioaia au primit daruri de sarbatori

Prichindeii necajiti au fost prezentati anul trecut in paginile cotidianului nostru, drept cazuri sociale cu probleme deosebite, iar cei care s-au oferit sa ii ajute au fost impresionati de suferinta lor. Astfel, omul de afaceri Nicu Mazere, presedintele Clubului Oamenilor de Afaceri 001, a oferit pachete constind in alimente si dulciuri unei familii din Botirlau care creste in conditii improprii trei fetite intre 6 si 9 ani. Andreea, Teodora si Jeni s-au bucurat de gestul facut de Mazere, in conditiile in care locuiesc intr-o camaruta de trei pe doi metri. Casa in care si-au gasit adapost fetitele se afla chiar linga calea ferata de la Botirlau, acolo locuind alaturi de parintii Daniela si Sorin. Cele trei copile fac naveta la scoala la Botirlau, cu o masina de transportat elevi, dupa ce in anii precedenti mama lor le ducea "cu ocazia" la ore. Un alt gest deosebit a fost facut de Liviu Lazar, un impatimit al sportului vrincean si, in special, al fotbalului. Cu sprijinul sau, Marian Timofte, baiatul din Vrincioaia cu degetele topite dupa ce a luat foc in casa bunicilor sai, a primit cadouri constind in dulciuri, racoritoare, alimente si o minge de fotbal. Asta pentru ca lui Marian ii place sportul-rege, iar Lazar are baiatul fotbalist la una din grupele de copii si juniori din Focsani. Marian Timofte, in virsta de 9 ani, a fost la Bucuresti de doua ori anul trecut si urmeaza sa mearga iarasi pentru un nou control. El a luat foc pe cind avea citiva anisori si s-a ales cu arsuri grave. Mereu vesel si cu moralul ridicat, Marian i-a impresionat pe toti cei din jurul sau. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.