Social

Idei pentru ce sa ii cereti Mosului la Anul

Iulia Crețu
27 dec 2007 537 vizualizări
Daca in acest an v-ati multumit cu cadoul maricel asezat cu grija sub pomul impodobit, la anul ii puteti cere Mosului un dar ceva mai calduros, cu miros de alge, soare din belsug si peisaj verde cu palmieri si scoici.

Fetele ii pot scrie Mosului pentru un Iri care sa le ia o insula in Caraibe

Pentru ca daca ai bani totul este de vinzare, unii s-au gindit ca nu ar strica sa introduca in lista de cadouri o serie de insule in America de Nord, Caraibe, America de Sud, Europa, Asia si Pacificul de Sud, ale caror preturi pornesc de la citeva sute de mii de euro si ajung pina la 27 de milioane de euro. Asadar, aveti nevoie de un Mos Craciun foarte darnic si foarte iubitor, a nu se citi neaparat unul de peste 60 de ani, fetelor! Vrincenii instariti care doresc sa cumpere insule in diferite zone ale lumii au posibilitatea de a achizitiona astfel de proprietati printr-un serviciu lansat de firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania. Deja un om de afaceri roman este fericitul proprietar al unei insule in Caraibe. Pentru a raspunde cererii de pe piata, compania a lansat un catalog cu insule. Cele mai scumpe proprietati aflate la vinzare sint localizate in arhipelagul Polinezia Franceza, unde insula Motu Tane este disponibila pentru 27 milioane de euro, si in Fiji - Insula Blue Lagoon, care costa 25 milioane de euro. Mai ieftin gasiti in zona Pacificului de Sud, Pearl Lagoon Island din cadrul Cook Islands, scoasa la vinzare la pretul de 340 000 euro, si Blue Hole Caye in Belize (Caraibe), disponibila pentru 442 000 euro. Mosule, daca iti scriu acum, primesc mai devreme? Chiar vreau sa inlocuiesc gerul cu lotiunea cu factor de protectie ridicat. Si nici n-ar strica un cocktail in nuca de cocos! Te rogggg... (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.