Social

Ambulanta isi va suplimenta personalul din 2008

Cristina Palade
18 dec 2007 716 vizualizări
Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) va avea din 2008 personal in plus pentru toate substatiile din judet.

Directorul Danut Ceamburu a depus, saptamina trecuta, la Autoritatea de Sanatate Publica o adresa privind aprobarea suplimentarilor statului de functii, avind in vedere prevederile ordinelor 1092 si 2011. "Cei de la ASP m-au asigurat ca solicitarile au fost aprobate si hirtia a fost data la redactat", ne-a declarat Danut Ceamburu. Potrivit directorului, la statia din Focsani este nevoie de doi medici, cinci asistenti si cinci soferi, in substatia Adjud este nevoie de un medic, cinci asistenti si cinci soferi, in substatia Panciu este nevoie de un medic, un asistent si un sofer. Cit priveste substatiile din zonele rurale, la Vidra ar mai fi necesari un medic, un sofer si doi asistenti medicali, la Dumbraveni este nevoie de cinci asistenti si patru soferi, iar la Dumitresti si la Maicanesti este nevoie de cinci asistenti si cinci soferi. "Am cerut aceasta suplimentare deoarece trebuie sa fie in fiecare substatie, in permanenta, cite doua echipaje, cu masini de tip B si C. Posturile vor fi scoase in prima decada a lunii ianarie, deoarece pina la sfirsitul anului nu mai avem timp", a completat Danut Ceamburu. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.