Social

Copii batuti la bautura

Dan Chiriac
10 dec 2007 1013 vizualizări
Doi copii din Odobesti, cartierul Unirea, au fost batuti de concubinul mamei lor motiv ca nu invata bine u micutii au fost dusi la spital, dupa ce Politia a fost sesizata u in fata politistilor, agresorul a pus totul pe seama bauturii u Directia Copilului a declansat o ancheta in acest caz

Doi copii din Unirea - Odobesti au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de concubinul mamei lor pe motiv ca nu invata bine.

Simbata dupa-amiaza, politistii din Odobesti au fost sesizati, prin numarul de urgenta 112, despre faptul ca o femeie din cartierul Unirea, Claudia Barabas, a fost agresata de concubinul ei, Viorel Vieru, 29 ani. Tinarul s-a manifestat violent si fata de doi dintre cei patru copii minori ai acesteia. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului si au gasit-o pe femeie in strada, in timp ce cei patru copii se aflau in casa, incuiati intr-o camera de catre concubin. La interventia politistilor, acesta a descuiat usa de la camera unde se aflau copiii, care au virste cuprinse intre aproape doi ani si 11 ani. Politistii au constatat ca baietii, in virsta de 11 si 6 ani, prezentau semne de violenta pe fata si corp, motiv pentru care a fost chemata ambulanta, care i-a transportat atit pe ei, cit si pe mama lor la spital pentru ingrijiri medicale. "Femeia si cei doi copii au ajuns la spital, unde au fost consultati. Imediat dupa aceea, mama lor a decis sa plece acasa fara sa anunte pe cineva", ne-a spus asistenta de garda de la Spitalul Odobesti. Singura explicatie gasita de agresor pentru faptul ca i-a batut pe copii a fost faptul ca era baut. "Bausem mai mult si baiatul m-a suparat pentru ca invata prost. Nu i-am facut mare lucru, dovada ca acum este acasa. Imi pare de cele intimplate", s-a limitat sa spuna Viorel Vieru. Ceilalti doi copii, doua fetite, in virsta de trei si respectiv doi ani, au ramas in supravegherea barbatului intrucit acesta s-a opus internarii minorelor intr-un centru special de ocrotire. Vecinii din cartierul Unirea povestesc ca tinarul consuma frecvent alcool si devine agresiv dupa aceea cu copiii si concubina sa. In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca primii trei copii provin dintr-o alta casatorie a femeii, iar agresorul este tatal natural al fetitei cele mai mici. Politistii au sesizat deja Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care va declansa o ancheta in acest caz. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.