Social

Pensionarii, asteptati sa dea in git Casa de Pensii

Iulia Crețu
21 nov 2007 644 vizualizări
In sfirsit, miile de pensionari din judetul Vrancea au posibilitatea de a arata lacunele care apar in relatia lor cu Casa Judeteana de Pensii Vrancea.

Prin completarea unui chestionar, persoanele iesite din cimpul muncii pot atrage atentia guvernantilor asupra problemelor si a dificultatilor pe care le intimpina. In luna noiembrie s-a transmis pensionarilor sistemului public de pensii o scrisoare electorala, semnata de premierul Calin Popescu Tariceanu si de ministrul Muncii, Paul Pacuraru, insotita de un chestionar cu o serie de intrebari legate de activitatea specifica caselor teritoriale de pensii. "Scopul activitatii este acela de a stabili dificultatile cu care se confrunta pensionarii cind apeleaza la serviciile sistemului, in vederea perfectionarii acestora, precum si elaborarea de politici si strategii corespunzatoare in domeniul pensiilor", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre de Casa de Pensii. Pensionarii trebuie sa completeze chestionarele si sa le transmita in termen de 10 zile, sau sa le depuna personal la sediul Casei Judetene de Pensii Vrancea (str. Brailei , nr. 3 bis, Focsani) pentru centralizarea raspunsurilor si transmiterea lor la Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.