Social

Cresc zidurile Catedralei

Doina Ganea
6 nov 2007 693 vizualizări
Lucrarile la Catedrala "Nasterii Maicii Domnului si a Cuvioasei Parascheva" din centrul Focsaniului continua in ritm alert. Potrivit constructorilor, ritmul sustinut al lucrarilor a fost dat in primul rind de vremea frumoasa si de numarul mare de muncitori angrenati in aceasta activitate

Firma care realizeaza lucrarile de constructie, General Construct SA, la care este actionar si deputatul Corneliu Momanu, sustine ca are pe santier peste 30 de muncitori. Executantul lucrarii s-a angajat ca pina la mijlocul lunii decembrie, daca vremea va fi buna, catedrala sa fie ridicata pina la inaltimea de sapte metri, restul lucrarilor urmind sa fie continuate anul viitor. Guvernul Romaniei a alocat prin HG nr. 1.148/26 septembrie 2007, 3,5 milioane de lei pentru lacasurile de cult din judetul Vrancea, din care cea mai mare suma, adica un milion de lei, a fost alocata catedralei ortodoxe din Focsani. La acesti bani s-au adaugat si cei 150.000 de lei alocati de Consiliul Local Focsani in luna septembrie din bugetul local. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.