Social

O singura ambulanta de grad zero la SAJ Vrancea

Dan Chiriac
15 oct 2007 669 vizualizări
Accidentele in care au fost implicate salvarile de grad zero de la Serviciul de Ambulanta Judetean au facut ca in acest moment institutia condusa de doctorul Danut Ceamburu sa aiba la dispozitie o singura ambulanta de grad zero

Doua asemenea ambulante au fost scoase pe tusa din cauza accidentelor

Lunea trecuta, in intersectia de la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", o ambulanta s-a ciocnit cu un VW Passat, unul dintre raniti fiind chiar seful SAJ. In acest moment, medicii vrinceni au in dotare pentru interventii de grad zero o singura autospeciala primita de la olandezi. Aceasta a fost dotata cu cea mai buna aparatura luata de pe ambulantele lovite. "Avem o singura ambulanta de grad zero, pe care am dotat-o cu aparatura, dar sint celelalte tip B, care sint la fel de bine dotate si putem sa intervenim in conditii optime la urgente", a precizat medicul Simona Ionescu. Pina la sfirsitul anului, lucratorii Serviciului de Ambulanta spera ca macar una dintre ambulantele de grad zero implicate in accidente, care acum asteapta in garaj pentru a fi reparate, sa fie repusa in functiune. Oricum, pina la sfirsitul acestui an SAJ va fi dotat cu alte masini performante. Medicii de la Ambulanta nu s-au confruntat cu probleme deosebite la sfirsitul saptaminii trecute. Chiar daca s-au inregistrat temperaturi scazute, nici un vrincean nu a ajuns cu degeraturi la spital. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.