Social

Aderarea la pensiile private incepe pe 17 septembrie

Iulia Crețu
6 sep 2007 639 vizualizări
Cu toate ca alegerea unei firme pentru administrarea fondurilor de pensii private obligatorii este programata sa inceapa oficial pe 17 septembrie, viitorii administratori isi fac deja publicitate, indirect pe internet.

Mai multe companii de administrare de fonduri de pensii private si-au creat site-uri pe internet prin care isi informeaza si atrag potentialii clienti in legatura cu legislatia si conditiile de aderare la pilonul II de pensii. Promovarea lor este insa ilegala, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private declarind ca pina la 17 septembrie orice forma de publicitate este interzisa. "In cazul in care se vor remarca activitati de atragere a participantilor la un fond de pensii administrat privat si/sau de obtinere a acordului de aderare, precum si activitati de publicitate practicate inainte de 17 septembrie, CSSPP va sanctiona nerespectarea reglementarilor care guverneaza sistemul de pensii private", afirma Comisia de Supraveghere intr-un comunicat de presa. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.