Social

Faceti donatii pentru Melania!

Iulia Crețu
16 iul 2007 748 vizualizări
Fetita este programata pe 25 noiembrie pentru implantul de celule Stem in China

Melania Martin, fetita de 7 ani cu tetrapareza din Ciorasti, primeste primele sperante pentru deplasarea in China, in vederea implantului cu celule Stem care i-ar putea reda functia de locomotie. Povestea ei l-a impresionat pe Dan Avram, membru al PNTCD Vrancea, care a ales sa ajute familia micutei cu o anumita suma de bani. Gestul sau este unul de urmat tinind cont ca este la mijloc copilaria unei mogildete care vrea sa fie precum copiii de virsta ei. Reamintim cititorilor "Ziarului de Vrancea" ca Melania Marin sufera de tetrapareza spastica, incapacitatea de a merge pe propriile picioruse, iar handicapul ei ar putea fi redus numai printr- o interventie medicala la mii de kilometri de tara, la o clinica specializata in Beijing, China. Tratamentul este destul de costisitor pentru familia fetitei care nu dispune de cei 25 de mii de euro necesari deplasarii si tratamentului. Toti cei care doresc sa ajute la renasterea unui destin, o pot face in conturile deschise la BCR, filiala Buzau: RO62RNCB0096067629630002 pentru euro si RO89RNCB0096067629630001 pentru lei. De asemenea, vrincenii cu inima mare pot face donatii si la numarul de telefon 0724.145.566, Mariana Marin sau la sediul redactiei Ziarului de Vrancea, telefon 0237/23.77.77. Depinde si de noi toti ca Melania sa poata avea o copilarie normala. In cazul in care operatia s-ar realiza, micuta ar putea merge peste un an la scoala. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.