Social

Cadouri pentru copiii de la Maicanesti

Dan Chiriac
1 iun 2007 1903 vizualizări
Baietii de la Scoala Speciala Maicanesti au primit daruri de la politisti si jandarmi

Respectind traditia, cu ocazia zilei de 1 Iunie, reprezentantii Politiei si Jandarmeriei au pregatit pachete ce au continut dulciuri, sucuri si cite un tricou. Desi cadourile nu au suplinit caldura parinteasca, pret de citeva minute copiii au fost fericiti si i-au incintat pe cei prezenti cu un spectacol. Manifestarile dedicate zilei de 1 iunie vor continua. Astazi, de la orele 10.00, la sediul IJP Vrancea se va desfasura "Actiunea Portilor Deschise". In cadrul acestei actiuni, elevii de la mai multe scoli sint invitati sa viziteze sediul inspectoratul unde le vor fi prezentate formatiunile de politie, spatiile in care isi desfasoara activitatea politistii, echipamentantele si tehnica de lucru. De asemenea, politistii rutieri vor prezenta elevilor toate masinile aflate in dotare si ii vor lasa pret de citeva secunde sa se urce la volan. In cadrul actiunii, va fi organizat si un concurs de poezii la care vor lua parte copiii din scolile focsanene, iar premierea va fi facuta de comisarul Ionel Popescu, cel care se afla la comanda inspectoratului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.