Social

Spectacol Live @ Panciu

Iulia Crețu
11 mai 2007 643 vizualizări
Simbata, 12 mai, va avea loc la Casa de Cultura Panciu un eveniment muzical, "Live @ Panciu", la care va participa artistul italian, Cisco ex voce Modena City Ramblers, dar si trupa romaneasca "ArtaPanciu Rom Band".

Seara muzicala va incepe la ora 19.30 si este organizata de Asociatia "Rom pentru Rom", organizatie infiintata cu scopul de a imbunatati conditiile de viata ale celor mai dezavantajate persoane din punct de vedere politic, social si cultural. Evenimentul de simbata este realizat in colaborare cu IBO Italia, o organizatie umanitara care se ocupa de cooperare internationala in Italia, Europa si in statele de sud ale lumii inca din 1957. "Concertul deschide proiectul «Sa ne cunoastem mai bine... prin muzica si sport» care cuprinde concerte, petreceri si turnee organizate intre Romania si Italia, care marcheaza momente de un parcurs inceput in 2005 cu realizarea unui centru de agregare pentru tinerii si copii din Panciu, in Vrancea, si continua prin experiente de limbaj muzical, evenimente sportive intre artisti romani si italieni", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre de reprezentantii Asociatiei "Rom pentru Rom" Panciu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.