Social

Aeroportul mocanilor nu are WC

Doina Ganea
2 mai 2007 923 vizualizări
Primaria Focsani pregateste organizarea unor licitatii publice privind achizitionarea unor toalete ecologice care vor fi amplasate pentru inceput pe B-dul Independentei pina in Obor. Problema toaletelor publice transformate in spatii comerciale a fost ridicata in recenta sedinta a Consiliului Local, la capitolul "diverse", de catre decanul de virsta al legislativului, social democratul Sandu Paroiu, care a militat pentru igiena orasului

In zona Finantelor nu exista toalete publice

Consilierul local pensionar ne-a declarat ca a vazut chiar in zona statiilor de autobuz din fata Directiei Generale a Finantelor Publice foarte multi oameni care nu au unde sa-si satisfaca necesitatile fiziologice. "Aici vine si pleaca din oras jumatate de judet si, ca tot omul, are nevoie de o toaleta. Ii vad adesea cum cauta sa intre in scarile blocurilor. De aici, si pina in Obor nu e o toaleta publica. Pai noi ne putem numi oras european? Este un lucru neplacut pentru cetateni", ne-a declarat consilierul Sandu Paroiu. Acesta a adaugat ca in timp ce acorda audiente la sediul PSD Focsani din bd. Independentei, vizavi de "Aeroportul mocanilor", vin persoane care il roaga sa lea voie sa-si faca nevoile la toaleta organizatiei: "Sint membru PSD, imi permiteti la toaleta?", spun adesea oamenii. Cum nu este pentru prima data cind se ridica aceasta problema, edilul sef al municipiului a anuntat ca proiectul se afla in procedura de achizitie. "Referitor la WC-uri sintem in procedura de organizare a licitatiei publice. Tot ce s-a propus in Consiliul Localeste in derulare, dar trebuie sa respectam procedura legala", a declarat primarul Decebal Bacinschi. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.