Social

UPDATE!!!La minus 10 grade: Bărbat mort în mijlocul uliţei

Raluca Manolache
31 ian 2014 2551 vizualizări
Un bărbat din comuna Bogheşti a murit în mijlocul uliţei.

Anchetatorii cred că frigul şi afecţiunile medicale de care suferea omul au stat la baza decesului. Poliţiştii din Bogheşti au fost sesizaţi că un bărbat de 56 de ani, Costel Manţincu, a fost găsit decedat pe DC 5, în apropierea locuinţei sale.  Oamenii legii spun că acesta era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. “Se pare că bărbatului i s-a făcut rău în mijlocul străzii şi a picat din picioare. Primele verificări au arătat că o afecţiune medicală combinată cu frigul de afară au dus la moartea omului. Totuşi, cauza exactă a decesului va fi stabilită după necropsie”, ne-au spus surse locale. Poliţiştii cercetează şi împrejurările în care a murit un tanăr din Adjud. Poliţiştii  adjudeni au fost sesizaţi că Daniel Buric, 33 ani, este decedat în locuinţă. “Primele verificări efectuate au stabilit că bărbatul era cunoscut în evidenţe cu grave afecţiuni cardiace, Trupul său a fost depus la SJML Vrancea pentru efectuarea necropsiei”, spune inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. (Dan CHIRIAC)

JOI -Un bătran singur a îngheţat în casă!

Nu şi-a făcut focul în casă şi a murit de frig. Un bătran de 74 ani din comuna Gologanu a decedat ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce a fost adus în şoc hipotermic. Aceasta după ce bătranul a fost găsit în propria casă îngheţat pentru că nu avea focul făcut în camera în care locuia. Traian Ganea a fost găsit în casă îngheţat de către un vecin, care vroia să îl anunţe că a venit poştaşul să îi aducă pensia. “A venit poştaşul să îi dea pensia şi un vecin a intrat la el şi l-ar fi găsit rece. Am fost anunţat şi am vorbit la cabinetul medical. Medicul de familie a spus că trebuie dus la spital”, a precizat Dumitru Robu, primarul comunei. Aşa se face că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă pentru că bărbatul era mai mult mort decat în viaţă.  “La ora 11.13 am fost apelaţi prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 şi la faţa locului s-a deplasat un echipaj cu medic. La ora 11.34 echipajul a ajuns la caz şi a fost găsit un bărbat de 74 de ani inconştient, cu respiraţie şi cu puls. S-a încercat încălzirea bărbatului pentru că prezenta degerături la nivelul membrelor inferioare şi superioare, s-a respectat protocolul de hipotermie şi a fost transportat la UPU”, a precizat dr. Vitalie Beţişor, managerul SAJ Vrancea. De altfel, medicii de la Ambulanţă au constatat că în casa bărbatului era la fel de frig ca afară. Bătranul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe, unde s-a constatat şi decesul la cateva zeci de minute. Dumitru Robu, primarul comunei, nu îşi explică această situaţie în condiţiile în care bătranul a fost vizitat de mai multe ori. Acesta spune că înainte de înrăutăţirea vremii bătranul a fost vizitat de angajaţii primăriei pentru a vedea dacă este pregătit pentru iarnă şi dacă are lemne, dar şi după prima ninsoare. În ambele situaţii s-a constatat că bătranul este bine şi nu are probleme, potrivit edilului. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, iar în urma necropsiei se va stabili din ce cauză a decedat bătranul. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.