Social

Caravana spectacolelor de caritate pentru Alexandru Tudorancea

Raluca Manolache
22 ian 2014 2096 vizualizări
Banii stranşi din vanzarea biletelor la spectacolul organizat la Casa de Cultură “Constantin C. Giurescu ” din Odobeşti vor ajunge la părinţii băiatului bolnav de leucemie osoasă

Colaboratorii Casei de Cultură “Emanoil Petruţ” din oraşul Mărăşeşti vin în ajutorul lui Mihai Alexandru Tudorancea, băiatul de 13 ani care a fost diagnosticat cu leucemie osoasă, prin participarea la spectacolul de divertisment “Din suflet pentru suflet”. Spectacolul se va desfăşura pe 25 ianuarie, orele 17.00, la Casa de Cultură “Constantin C. Giurescu” din Odobeşti, iar biletul de intrare costă 5 lei. Cei care vor să participe la spectacol au la dispoziţie două microbuze puse la dispoziţie de Primăria Mărăşeşti. “La acest spectacol sunt aşteptate persoane de toate varstele care doresc să aducă o rază de speranţă în sufletul acestui copil lovit de boală cruntă, leucemie osoasă, la varsta fragedă de 13 ani, prin contribuţia modestă de 5 lei biletul, urmand ca suma stransă să intre în contul familiei pentru cheltuielile necesare spitalizării”, spune Otilia Gogu, coordonator al Casei de Cultură “Emanoil Petruţ” din Mărăşeşti. Vor urca pe scenă colaboratori ai Casei de Cultură din Mărăşeşti, cum ar fi Andreea Marcu şi Carmen Pasăre, cu folclor autentic, Otilia Gogu, solistă la formaţia Politon din Focşani, Mădălina Panait, muzică uşoară, formaţia de dans modern Desaparesido, care performează cu un număr de break dance la emisiunea „Romania Dansează”, de la Antena1. “Sunt copii talentaţi cu care pot merge oriunde, pentru că nu-mi este ruşine cu ei. Este un spectacol de o oră şi jumătate, care sperăm să placă. Acelaşi spectacol a avut loc în decembrie la Mărăşeşti şi nu-l mai putem realua aici, în oraş, pentru că lumea l-a văzut deja. Spectacole caritabile similare ar putea fi organizate şi în alte locaţii din judeţ, pentru a-l susţine pe Alexandru. Deja avem anumite promisiuni”, spune Otilia Gogu, coordonatoarea spectacolului. Ea aşteaptă şi alţi artişti din judeţ care să-l susţină pe Alexandru în această grea încercare. Nu numai de ajutor financiar are nevoie băiatul de 13 ani, care este internat la un spital din Iaşi. Se caută donatori de sange din grupa 01 RH pozitiv, în condiţiile în care boala atacă globulele roşii din sangele băiatului. Mihai Alexandru Tudorancea, din oraşul Mărăşeşti, are nevoie de sprijinul vrancenilor cu inimă mare pentru că la doar 13 ani a fost diagnosticat cu o boală cruntă, leucemie osoasă. Băiatul a fost adus de părinţi la spitalul din Focşani pe 2 ianuarie, de unde a fost trimis de urgenţă la Iaşi pentru investigaţii de specialitate, medicii focşăneni bănuind că este vorba de o boală gravă. Cei ce se gandesc să îl ajute pe acest băiat au la dispoziţie numărul de cont RO28BRDE400SV09961334000, deschis la sucursala BRD Mărăşeşti. Tatăl lui Mihai Alexandru Tudorancea răspunde la numarul de telefon 0724.561.094 pentru mai multe informaţii. (Raluca MANOLACHE)
Aici este contul de Facebook creat pentru salvarea lui Mihai Alexandru Tudorancea:
https://www.facebook.com/pages/Daruieste-viata/516131135166785



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.