Social

AJOFM-ul organizează cursuri de perfecţionare în limbi străine

Sorin Tudose
17 ian 2014 4079 vizualizări
Cursurile sunt organizate pentru cei care doresc să plece în Anglia, Italia, Germania şi unde cunoaşterea limbii reprezintă un criteriu de angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vrancea vine în întampinarea cetăţenilor care doresc să aplice pentru un loc de muncă în Comunitatea Economică Europeană şi unde se solicită cunoaşterea limbii din ţara respectivă. Astfel, instituţia organizează pe parcursul anului cursuri gratuite de perfecţionare de comunicare în limba engleză, germană şi italiană. Oferta este completată de o serie întreagă de cursuri gratuite de iniţiere, calificare, recalificare, perfecţionare, specializare, destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Pe parcursul anului curent se vor organiza două cursuri de iniţiere pentru cei ce doresc să lucreze ca operatori calculator electronic şi reţele, respectiv operator introducere, prelucrare şi validare date. AJOFM-ul mai organizează şi 14 cursuri de calificare nivelul I pentru meseriile de patiser, tractorist, operator confecţioner industrial, lucrător în alimentaţie, lucrător în comerţ, lucrător în cultura plantelor, lucrător în creşterea animalelor, lucrător finisor în construcţii, lucrător în structuri pentru construcţii, apicultor, frizer, agent de securitate, barman şi cofetar. De asemenea, se mai organizează şi nouă cursuri de calificare nivel II pentru meseriile de confecţioner tamplărie din aluminium şi mase plastice, ospătar, bucătar, frizer, instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze, maşinist utilaje cale şi terasamente, montator pereţi şi plafoane din ghips carton, maseur, electrician constructor. Nu în ultimul rand se vor organiza şi două cursuri de perfecţionare pentru cei care vor să lucreze în  contabilitate sau ca inspectori resurse umane. Cei care doresc să se înscrie la cursurile de formare profesională organizate în 2014 sunt aşteptaţi să se adreseze Compartimentului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Vrancea, Bd. Unirii, nr.53°A, Focşani. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.