Social

Spitalul Dumbrăveni a solicitat bani pentru mutarea camerei de gardă

Raluca Manolache
13 ian 2014 1058 vizualizări
Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni speră să obţină fonduri de la Ministerul Sănătăţii pentru implementarea unor proiecte privind reamenajarea anumitor spaţii din unitate.

S-au întocmit note de fundamentare şi au fost trimise la Bucureşti la sfarşitul anului trecut pentru a se obţine fonduri pentru recompartimentarea blocului alimentar şi amenajarea spaţiilor pentru mutarea camerei de gardă. Jr. Costel Negoescu, managerul unităţii spitaliceşti, spune că s-a solicitat suma de 6 milioane lei pentru investiţia de la blocul alimentar, proiect necesar în vederea acreditării spitalului, şi suma de 10 milioane lei pentru amenajarea spaţiilor în vederea mutării camerei de gardă. Oficialii Spitalului Dumbrăveni îşi doresc să mute birourile administrative, aflate la intrarea în unitate, iar în acest spaţiu să fie mutată camera de gardă, care în acest moment se află în mijlocul secţiei de psihiatrie. Costel Negoescu mai spune că în această lună a solicitat Primăriei Dumbrăveni 70.000 lei, sumă necesară pentru lucrările de igienizare a spaţiilor unităţii şi reabilitarea canalului termic din spital. Oficialii speră să obţină aceste fonduri şi în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii a anunţat o serie de controale în ţară la capitolul curăţenie. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.