Social

Mini-Ştiri: Cardiaci decedaţi după sărbători

Dan Chiriac
9 ian 2014 1506 vizualizări
Doi bărbaţi cu probleme medicale au murit în cursul zilei de miercuri. Cei doi era cunoscuţi cu probleme cardiace şi au decedat imediat după trecerea sărbătorilor de iarnă

Astfel, poliţiştii din Dumitreşti au fost sesizaţi că Vicenţiu Bucureşteanu, 44 ani, din localitate, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a fost găsit decedat în locuinţa sa. La Bilieşti, Gheorghe Oprea, 48 ani, din municipiul Braşov, a decedat la locuinţa mamei sale. Cauza exactă a deceselor va fi stabilită după necropsie. (D.C.)

S-a răsturnat cu maşina în şanţ

Un focşănean s-a răsturnat cu maşina pe E 85. Poliţiştii au stabilit că
în afara comunei Garoafa, Gheorghe Gheba, 57 ani, din Focşani, în timp ce conducea un Renault, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului. Accidentul s-a produs din cauza condiţiilor meteo. Ceaţa densă din ultima perioadă provoacă multe neplăceri conducătorilor auto, care sunt nevoiţi să meargă cu viteză redusă. Vizibilitatea scade de multe ori sub 50 de metri, iar carosabilul este umed. (D. C.)

Hoţii înfometaţi, cercetaţi în libertate

Poliţiştii din Dumitreşti i-au depistat pe Ilie Auraş Florea, 25 ani, şi pe Ion Tiţoiu, 56 ani, ambii din localitate, suspecţi de un furt comis în luna decembrie. Cei doi sunt acuzaţi că pe 10 decembrie au luat din locuinţa Ninei D. mai multe bunuri alimentare în valoare totală de 800 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate. (D. C.)

Şoferul unui BMW, prins băut la volan

Şoferul unei maşini BMW a fost depistat băut la volan. Pe DJ 205D în comuna Năruja, poliţiştii l-au depistat pe Ionel B., 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un BMW având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe bulevardul Bucureşti din Focşani, Genel B., 47 ani, din comuna Urecheşti, conducea o Dacia având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii şoferi vor fi cercetaţi penal. (D.C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.