Social

16,7 milioane lei pentru furnizorii din Sănătate în luna ianuarie

Raluca Manolache
6 ian 2014 857 vizualizări
S-au stabilit sumele ce pot fi cheltuite în Sănătate în luna ianuarie. Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea a primit de la Bucureşti fila de buget pentru luna ianuarie 2014, suma ce urmează să fie cheltuită de furnizorii de servicii medicale fiind de 16,7 milioane de lei.

S-au alocat bani doar pentru luna ianuarie în condiţiile în care pană pe 31 martie 2014 se vor respecta normele de punere în aplicare a contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale pentru 2013. Astfel, decontarea serviciilor către furnizori se va face în baza unor acte adiţionale. Pentru medicamente gratuite şi compensate s-a alocat suma de 5,7 milioane de lei, pentru spitale s-a alocat suma de 7,2 milioane de lei, pentru dispozitive medicale s-a alocat suma de 200.000 lei, pentru medicina de familie suma este de 1,4 milioane de lei, iar pentru laboratoare suma este de 224.000 lei. Mihai Copaci, preşedintele director general al CAS Vrancea, spune că în luna ianuarie urmează să fie plătite şi datoriile către farmacii, urmand să fie achitate facturile înregistrate în lunile martie şi august 2013. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.