Social

Povestea micuţei Lucia, citită de sute de cititori

Ziarul de Vrancea
5 ian 2014 1292 vizualizări
Cotidianul nostru a reuşit să facă şi mai cunoscut cazul micuţei Lucia Maria Aga a cărui tată este din Nistoreşti, Vrancea.

Povestea fetiţei care mai are nevoie de circa 20 de mii de euro pentru o operaţie la piciorul stang, ce trebuie făcută în Elveţia, a fost citită de peste 500 de persoane pe portalul www.ziaruldevrancea.ro. De asemenea, peste 170 de persoane au dat like materialului nostru, iar pe pagina de Facebook a micuţei Lucia, articolul nostru postat de mama copilei a strans peste 40 de share-uri. Toate aceste detalii înseamnă că oamenii rezonează cu drama Luciei şi că încearcă să o ajute pe copilă, dacă nu cu bani măcar cu răspandirea informaţiei. Vă reamintim că Lucia Maria Aga suferă de o boală extrem de rară, maladie ce i-a cauzat o a doua boală şi că riscă să îşi piardă piciorul stang, osul piciorului curbandu-se într-un mod alarmant. Părinţii au reuşit să strangă deja aproape 20.000 de euro, dar operaţia costă dublu. Operaţia trebuia făcută la finele lunii curente însă, în lipsa banilor, aceasta va fi făcută la finele lui aprilie. Dacă vreţi să contribuiţi cu orice sumă de bani pentru a-i creşte şansele la o viaţă normală acestei fetiţe, o puteţi face la următoarele conturi bancare:
Cristina Aga
ING Bank
Cont RON: RO39INGB0000999903318191
Cont EUR: RO91INGB0000999903941547
 
Asociaţia Lucia-Maria
CUI:  32577130
BRD
Cont RON: RO81BRDE441SV90227424410
Cont EUR: RO28BRDE441SV90227514410 (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.