Social

Sărbători mai frumoase pentru tinerii infectaţi cu HIV de la Goleşti

Ziarul de Vrancea
2 ian 2014 904 vizualizări
Voluntarii cuzişti le-au făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase tinerilor infectaţi cu HIV de la Goleşti. Elevii CNC de la clasele a VIII-a, a IX-a D şi a IX-a E, implicaţi în proiectul „A doua şansă pentru viaţă”, au înţeles că tinerii de la Centrul „Sf. Maria” din Goleşti aşteaptă sărbătorile de iarnă ca pe o minune.

Prin urmare, cu ajutorul mai multor sponsori, cuziştii au avut grijă ca tinerii din Centrul „Sf. Maria” din Goleşti să se bucure de un film 3 D şi de o masă bogată la KFC  şi la Mc’Donalds Bacău. “Pentru prima dată în viaţa lor, tinerii din centru au încercat, cu ajutorul ochelarilor magici, să prindă fluturii care zburau şi acest sentiment a fost nepreţuit”, au transmis cuziştii. Tinerii infectaţi cu virusul HIV au primit în dar un brăduţ gata ornat şi cadouri de la diferiţi sponsori. „Gestul nostru este mic, dar semnificativ. Am aflat că sunt elevi cuzişti, deveniţi studenţi, care se întorc de Crăciun acasă şi dăruiesc din cât au ei, implicându-se. M-a impresionat modestia lor şi faptul că o mână de cuzişti sufletişti reuşesc să fie un ajutor de nădejde pentru Moş Crăciun”,  a declarat Alexandra Bercaru, elevă la CNC, în clasa a IX-a E. Acţiunea a fost coordonată de profesoarele Teodora Bentz, Loredana Diac, Alina Maiereanu şi Constanţa Coatu. (M.VLĂDESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.