Social

Agresiuni şi sinucigaşi la Spital de Crăciun

Raluca Manolache
26 dec 2013 1195 vizualizări
Vrancenii au petrecut un Crăciun cumpătat. Faţă de ani alţi numărul persoanelor cu probleme de sănătate cauzate de masa de Crăciun care au apelat la sprijinul medicilor de la Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani a scăzut simţitor.

Au existat însă şi excepţii. Dr. Dana Mariana Dincă, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), spune că au existat situaţii în care unii vranceni, din cauza excesului alimentar, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu au lipsit însă bătăile, pe fondul consumului de alcool sau tentativele de suicid. Aceasta pentru că perioada sărbătorilor de iarnă nu este doar prilej de bucurie, ci şi de întristare pentru unele persoane. Aşa se face că o femeie de 44 ani din Jitia a fost adusă în stare gravă la Spital după ce a luat cu alcool medicamente pentru tratarea stărilor anxioase. Şi o femeie de 60 ani din Dumitreşti a ajuns pe mana medicilor după ce a luat medicamente cu pumnul. Astfel, în zilele de 23, 24 şi 25 decembrie, pe mana medicilor de la UPU au ajuns peste 300 de pacienţi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.