Social

Elevii scandalagii, atenţionaţi de poliţiştii locali

Raluca Manolache
15 dec 2013 1060 vizualizări
Linişte în timpul orelor de curs şi fără străini în curtea şcolilor. Poliţiştii locali, care se află în subordinea Primăriei Focşani, sunt cu ochii pe elevii care nu fac altceva decat să deranjeze orele.

Aceştia au realizat în ultima perioadă mai multe acţiuni şi elevii scandalagii au fost avertizaţi pentru comportamentul avut. “Poliţiştii locali au patrulat periodic în zona de responsabilitate, cu staţionări repetate la unităţile de învăţămant, şcoli /grădiniţe şi locuri de joacă pentru copii, în vederea prevenirii faptelor antisociale şi a delincvenţei juvenile - a fost supravegheat locul de joacă amenajat pentru copii - în Parcul Mihai Viteazul din municipiul Focşani. În acest sens au fost legitimate şi avertizate verbal un număr de 20 persoane suspecte/ elevi de liceu, deoarece tulburau ordinea şi liniştea publică în timpul cursurilor (ţipau şi făceau gălăgie în clasă ; unii elevi au fost surprinşi în timp ce fumau în curtea liceului), iar mai multe persoane străine care au pătruns în incinta unităţilor de învăţămant au fost sancţionate de poliţiştii locali cu avertisment scris, conform Legii nr.61/1991, republicată. De asemenea, poliţiştii locali au executat serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în Piaţa Gării şi în zona centrală. Prin urmare au fost depistate un număr de şapte persoane care apelau la mila publicului trecător. Acestea  au fost îndepărtate din zonă de poliţiştii locali şi au fost îndrumate spre Adăpostul de noapte – situat pe strada Albinei, datorită temperaturilor foarte scăzute ce au survenit în ultima perioad”, ne-au informat poliţiştii locali din subordinea Primăriei Focşani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.