Social

VIP-urile sunt invitate la Balul de Caritate al Clubului Rotary Varana Focşani

Raluca Manolache
22 nov 2013 2657 vizualizări
Evenimentul va beneficia şi de o prezentare de modă marca Irina Schrotter

„Împreună putem schimba vieţi”. Aceasta este titulatura Balului de Caritate organizat sambătă seara de Clubul Rotary Varana Focşani, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea secţiei de chirurgie şi ortopedie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani. În acest an, evenimentul va beneficia şi de o prezentare de modă marca Irina Schrotter. „Acţiunea se înscrie în continuarea proiectelor dedicate sănătăţii, proiecte în urma cărora, în ultimii doi ani, au fost renovate şi mobilate o sală de naşteri şi patru saloane la secţia de pediatrie de la acelaşi spital. Aceste acţiuni de anvergură nu ar fi fost posibile fără sprijinul financiar acordat de membrii comunităţii locale, a căror prezenţă la Balurile de Caritate organizate de-a lungul anilor a constituit un suport constant pentru înfăptuirea proiectelor Clubului. În semn de mulţumire pentru implicarea lor, Rotary Varana a introdus, la balul din acest an, un moment de noutate, şi anume o prezentare de modă, realizată de Irina Schrotter, la cele mai înalte standarde de profesionalism”, spun organizatorii balului. Balul de Caritate se va desfăşura la Fashion Center Hotel, începând cu orele 18.00. Preşedintele Rotary Club Varana Focşani este Dorinel Modreanu, iar membrii sunt  Laurenţiu Bodolan, Bernard Cheere, Corina Condruţa, Rodica Dinuţă, Dumitru Ducan, Manuela Hornea, Carmen Ion, Vasile Istudor, Marinela Macovei, Dorel Simiz, Marian Spanu, Paul Soare, Elena Stoica, Luminiţa Teodorescu, Marius Ulmeteanu, Dănuţ Vicol, Sorin Vornic, Gabriel Zaharia. (Raluca MANOLACHE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.