Politică

Vrânceanu Norocel Pompiliu Stroe este secretar de stat la Ministerul de Interne

Ziarul de Vrancea
15 ian 2020 5528 vizualizări

Astăzi 15 ianuarie 2010 s-a publicat următorul text:”Monitorul Oficial nr. 0026 din 2020
Actul nr. 29 din 14 Ianuarie 2020
Emitent: Primul-Ministru
Decizie pentru numirea domnului Norocel-Pompiliu Stroe în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”

Așa cum a anunțat Ziarul de Vrancea în articolul ” Vrânceanul Norocel Pompiliu Stroe, printre propunerile de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, în urma rezultatelor obținute de Filiala Vrancea a Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019, liberalii vrânceni au obținut mai multe posturi în structurile guvernamentale în ultima perioadă. Astfel, după ce Ion Ștefan a fost numit conducătorul unui minister deosebit de important, iar Ovidiu Burdușa a fost numit secretar de stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni, Norocel Pompiliu Stroe, consilier județean PNL și prim-vicepreședinte al organizației liberale din județul nostru, a fost numit astăzi, 15 ianuarie 2020, în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Norocel Pompiliu Stroe era până la numirea de astăzi administrator la firma proprie împreună cu soția. Politic, el este consilier județean ales pe lista PNL din anul 2016 și prim vicepreședinte al biroului politic local Focșani și al biroului politic județean Vrancea al PNL.

”Astăzi am fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, lucru ce mă onorează și responsabilizează în același timp. Mulțumesc pentru încredere domnului prim- ministru Ludovic Orban, ministrului M.A.I. Ion Marcel Vela și nu în ultimul rând Filialei PNL Vrancea, efortul făcut de întreaga echipă acordându-mi această oportunitate. Vă asigur că voi face tot ceea ce stă în puterile mele pentru îndeplinirea obiectivelor strategice stabilite în Programul de guvernare, atât în plan național cât și internațional al guvernului, plecând de la faptul că MAI este garantul drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor,proprietății publice și private, ordinii publice. Deoarece una dintre cele 22 de unități, instituții și structuri aflate în subordinea, coordonarea, în cadrul M.A.I. este și Centrul de Psihosociologie voi încerca să-mi pun în valoare studiile și competențele dobândite în acest domeniu. Sper ca activitatea mea să corespundă exigențelor cetățenilor care au avut încredere în Partidul Național Liberal și programul său de guvernare”, a declarat Norocel Pompiliu Stroe pentru Ziarul de Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.