Politică

Vineri vom afla dacă PSD Vrancea vrea într-adevăr să se restructureze

Ziarul de Vrancea
4 feb 2020 4286 vizualizări

Așadar, vineri, 07 Februarie 2020, este programată Conferința Organizației Județene a PSD Vrancea, care se va desfășura în Sala Balada din Focșani.

Ceea ce se va întâmpla vineri la Focșani va fi un semnal destul de important, de care vor ține probabil seama mulți dintre cei interesați de soarta politicii, nu doar din Vrancea, ci din toată țara.

Conform desfășurătorului Conferinței Organizației Județene a PSD Vrancea, ordinea de zi prevede: alegerea organelor de conducere județene, respectiv Consiliul Județean, Comisia de Arbitraj și Integritate Morală, Comisia de Control Financiar.

De asemenea, în cadrul Conferinței de vineri, delegații vor alege președintele organizației județene PSD Vrancea, dar și membrii Biroului Permanent Județean al PSD Vrancea. Tot vineri, la Conferința Organizației Județene a PSD Vrancea vor fi desemnați delegații PSD Vrancea la Congresul Național PSD. Organizatorii pretind că la Conferința Organizației Județene a PSD Vrancea vor participa 400 de delegați din toate organizațiile locale.

Semnalul cel mai important care va fi urmărit cu acest prilej, și nu doar în județul nostru, va fi dacă tot Marian Oprișan va fi păstrat în fruntea organizației PSD Vrancea. Dacă acest lucru se va  întâmpla, atunci afirmația că PSD vrea să se restructureze va fi una lipsită de credibilitate.

Pentru că este greu să mai fii crezut de cineva că intenționezi să te restructurezi tu ca partid, dacă-l păstrezi în funcție pe individul ce reprezintă imaginea simbol a baronului local în România.

Altfel spus, mai prescurtat,

PSD restructurat cu baron aici păstrat,

E un obiectiv ratat!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.