Politică

Virgil Petrea revine ca membru al USR Focșani

Ziarul de Vrancea
22 feb 2020 2781 vizualizări

După o scurtă perioadă în care a activat politic în Diaspora, prin transferul din organizația vrânceană în prima jumătate a anului 2019, Virgil Cristian Petrea a decis să revină acasă. Decizia a luat-o după schimbarea conducerii USR Focșani, de la finalul săptămânii trecute, pentru a fi alături de noua echipă și pentru a ajuta filiala să se redreseze.

Noul președinte al USR Focșani consideră că, odată cu reîntoarcerea lui Virgil Petrea în organizația Vrancea, partidul își va recăpăta echilibrul zdruncinat de mai multe conflicte interne. "Este o mare bucurie să îl avem din nou alături de noi pe Virgil Petrea. Cred cu tărie că Filiala Vrancea și-a regăsit echilibrul și înțelepciunea necesare pentru alegerile care bat la ușă", precizează Corina Atanasiu.

Virgil Petrea spune că a revenit în USR Focșani pentru că are încredere în echipa de aici și vrea să ajute în următoarele alegeri. "Corina Atanasiu este un om competent pe chestiuni de administrație publică și de atragere a fondurilor europene, atât de necesare Focșaniului. Și mai mult, este un om integru cu care se colaborează bine. Focșaniul are nevoie de oameni care să administreze în interesul cetățenilor, acesta este dezideratul USR-ului, împreună cu colegii din filială vom arăta că poate fi pus în practică. Acestea sunt direcțiile pe care vom marșa: profesionalism, seriozitate, proiecte concrete", a transmis Virgil Petrea.

Virgil Petrea are 36 de ani și este matematician (fost olimpic internațional) și finanțist. Este absolvent al Colegiului Național "Unirea", Focșani, a studiat matematică și economie la Massachusetts Institute of Technology și administrarea afacerilor (MBA) la INSEAD Fontainebleau, una dintre cele mai bune școli de business din Europa. În prezent este analist cantitativ la o companie de asigurări din Amsterdam, Olanda.

A intrat în USR în toamna lui 2016, din dorința de a contribui la schimbarea modului de a face politică, făcută de oameni competenți și îndreptată spre vocea și nevoile oamenilor. Virgil a candidat și la alegerile parlamentare din 2016. (Comunicat USR Focșani)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.