Politică

VIDEO | Subprefectul Radu Țigănuș: „Alegerile în cadrul filialei Focșani USR-PLUS Vrancea sunt fraudate!”

Ziarul de Vrancea
14 iun 2021 3225 vizualizări

Scandalul de la sediul USR-PLUS din Bulevardul Unirii Focșani s-a mutat în mediul online duminică, în timpul alegerilor pentru desemnarea șefului organizației din municipiu.

Într-un live pe Facebook, subprefectul județului, Radu Țigănuș, unul dintre candidați, a lansat o serie de acuzații la adresa contracandidatei sale, Corina Atanasiu, și a susținătorilor acesteia, pe care ii acuză de fraudarea votului. 

Totodată, el face apel la Dacian Cioloș și Dan Barna să ia act de ceea ce se întâmplă în Focșani. 

Ulterior, înregistrarea a fost ștearsă de pe Facebook, dar a reapărut la scurt timp pe alte conturi ale rețelei de socializare.

„Avem filmate tentative de fraudă electorală. Doamna din spatele meu a fost prinsă cu un buletin de vot pre-completat în afara secției de votare și le arăta celorlalți membri cum să voteze. Asta se întâmplă la USR Vrancea. Îl avem aici, în cadru, până și pe președintele ANFP, domnul Liviu Mălureanu, care ieri a fost surprins - și avem dovezi foto în sensul ăsta - cu un buletin de vot în afara secției de votare, sustras, de asemenea, de pe masa comisiei electorale. Fraudă electorală. Toate lucrurile astea se întâmplă pentru că democrația în USR Vrancea nu există.

Avem poliția cu noi și vreau să știe toată țara ce se întâmplă în USR Vrancea. Alegerile sunt fraudate, au pus o comisie electorală care să-i slujească și să acopere toate măgăriile pe care le face domnul președinte ANFP, Liviu Mălureanu, cot la cot cu doamna ministru secretar de stat din cadrul MIPE (n.red. - Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene) Corina Atanasiu care, de asemenea, este și ea candidată. O puteți vedea în cadru, lângă poliție, dând explicații pentru ce se întâmplă. 

Așa se organizează alegerile în cadrul USR-PLUS Vrancea de către oamenii lui Dan Barna. Ăsta este USR. Ăsta este partidul oamenilor noi în politică. Oameni «corecți», care fură. [...]

Îl rog pe domnul președinte vicepremier Dan Barna să ia act de oamenii care sunt aici în sediu, de oamenii care fac fraudă electorală. Îi rog pe Dacian Cioloș, pe Dragoș Tudorache să ia act de ceea ce se întâmplă aici.

Nu este deloc normal ce se întâmplă și vreau să știți cu toții: alegerile din cadrul filialei Focșani USR-PLUS Vrancea sunt fraudate de președintele ANFP, Liviu Mălureanu, și de secretarul de stat din MIPE, Corina Atanasiu”, a transmis duminică subprefectul Radu Țigănuș de la sediul USR-PLUS din Bulevardul Unirii Focșani.

Citiți și Scandal cu poliție la alegerile pentru șefia organizației USR-PLUS Focșani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.