Politică

VIDEO | Primarul Misăilă acuzat de un nou derapaj verbal la adresa viceprimăriței Ana-Maria Dimitriu

Ziarul de Vrancea
11 apr 2021 2291 vizualizări

Amenințarea invocată s-a  produs în ședința extraordinară a Consiliului Local Focșani de vineri 9 aprilie 2021. ”Poate vă lovește vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!” i-a spus primarul Misăilă la un moment dat în timpul ședinței de vineri 9 aprilie 2021 a Consiliului Local Focșani,  viceprimarului  Ana-Maria Dimitriu.Reamintim că în mediul online local a apărut marți, 30 martie 2021, o înregistrare audio conținând o discuție cu derapaje verbale purtată între primarul Cristi Valentin Misăilă şi viceprimarul Ana Maria Dimitriu. Discuția contondentă verbal dintre cei doi a avut loc luni, 29 martie 2021, în biroul primarului, în prezenţa mai multor constructori şi angajaţi din Primăria Focşani.

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), amenințări către doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL): ”Poate vă lovește vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!”

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea protestează în mod ferm împotriva manifestărilor extreme, care vizează viața persoanei, manifestări de care a dat dovadă primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă (PSD), în ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi.

În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la amenințări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.

Reacția halucinantă a primarului a venit după ce doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu îi spusese că au fost cumpărate tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care există pe piață la circa 70.000 de euro bucata. ”Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare”, a precizat Ana-Maria Dimitriu.

Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o amenință pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depășit orice limită. Amenințările de orice fel și limbajul violent nu au ce căuta în administrația publică locală.

PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-și ceară scuze în mod public pentru amenințările proferate în ședința de Consiliu Local de astăzi!

Comunicat de presă transmis vineri  9 aprilie 2021 de Departamentul Comunicare PNL Vrancea, 9 aprilie 2021

Noul derapaj verbal din ședința Consiliului Local Focșani, prin care primarul Cristi Valentin Misăilă i-a spus viceprimarului PNL Ana – Maria Dimitriu ”poate vă lovește un tractor pe stradă”, a ajuns în atenția presei centrale. Primarul Focșaniului a intervenit vineri 9 aprilie 2021 după-amiază la postul de televiziune Digi24 TV pentru a explica cea a vrut să spună.În intervențai sa primarul Misăilă a susținut că de fapt liberalii nu au înțeles ”aluzia” cu privire la tractoarele CUP Salubritate.

Întrebat, cu subiect și predicat, dacă regretă vorbele spuse, edilul a spus că nu regretă.Nu regret, pentru că i-am spus foarte clar că dacă nu le-ați văzut mergând poate dați peste unul  sau dă unul peste dumneavoastră și așa le vedeți”, a subliniat primarul Focșaniului.

Primarul Focșaniului s-a plâns de asemenea în intervența sa la Digi24 TV că viceprimarul Ana – Maria Dimitriu, în calitate de președinte de ședință, nu i-a dat voie să vorbească și a vrut să-l dea afară din ședință.

”Dumneaei, în calitate de președinte de ședință, m-a invitat să ies afară din ședință, mi-a interzis să dau replici la minciunile și dezinformările spune. (…) Vreau să vă spun că aceștia (liberalii – n.r.) urmăresc un singur lucru, de a mă denigra și a mă determina să părăsesc acest post în care am fost ales de focșăneni”, a acuzat comentat primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.