Politică

VIDEO | PNL Vrancea joacă totul pe „cartea” Orban la alegerile din partid

Ziarul de Vrancea
21 aug 2021 5732 vizualizări

Organizația PNL Vrancea a dovedit și joi, 19 august 2021, că a rămas una dintre puținele din țară consecvente în susținerea lui Ludovic Orban în alegerile interne din partid. Și mesajul transmis pe Facebook de președintele organizației, Cătălin Toma, arată clar acest lucru:

„Moțiunea actualului și viitorului președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este documentul care va transforma România, cel care devine program de guvernare după câștigarea alegerilor interne. Delegația Filialei Vrancea a fost cea mai numeroasă la evenimentul de astăzi, o dovadă a încrederii pe care o are în președintele Orban. Viitorul Vrancei este strâns legat de viitorul succes din septembrie, iar dezvoltarea județului se va face într-un ritm accelerat” a precizat președintele PNL Vrancea pe contul său de facebook Catalin Toma,  de la lansarea oficială a candidaturii  lui Ludovic Orban care a avut loc joi seară, 19 august 2021, la sediul central de la București din Aleea Modrogan al PNL 

Joi seară, președintele PNL Ludovic Orban și-a depus oficial candidatura pentru obținerea unui nou mandat la șefia partidului. În curtea sediului PNL din Aleea Modrogan, unde Ludovic Orban și-a prezentat programul/moțiunea, președintele în funcție al liberalilor a fost înconjurat de colegii de partid din teritoriu care-i susțin cadidatura, iar cea mai numeroasă delegație prezentă la eveniment a fost cea a PNL Vrancea.

De altfel, liberalii vrânceni s-au declarat de mai mult timp susținători ai lui Ludovic Orban și au ținut să demonstreze acest lucru și joi, „ocupând” zona centrală a cadrului de prezentare a moțiunii și constituind un devărat scut în jurul candidatului pe care-l susțin în alegerile interne.

Au fost prezenți joi seară în București, alături de Ludovic Orban la depunerea oficială a candidaturii, președintele PNL Vrancea Cătălin Toma, deputații Ion Ștefan și Ionel Dancă, senatorul Raluca Ioan, prefectul Gheorghiță Berbece, secretarul de stat din MDLPA Neculai Tănase, fostul președinte PNL Vrancea Nini Săpunaru, primari, aleși locali și județeni.

Congresul național al PNL va avea loc pe 25 septembrie 2021, iar contracandidatului lui Ludovic Orban pentru prima funcție în partid este premierul Florin Cîțu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.