Politică

VIDEO | Orban despre Oprișan: „Zilele lui Oprișan la Consiliul Județean sunt numărate“

Ionel Sclavone
6 oct 2019 3820 vizualizări

Ludovic Orban, președintele PNL crede că zilele lui Marian Oprișan la conducerea județului sunt numărate și că nu va mai avea ocazia multă vreme să amenințe și să intimideze reprezentanții Opoziției. Orban a făcut acest comentariu la Focșani, unde se află într-un turneu politic, cu trimitere la cazul consilierului județean PNL Ovidiu Burdușa, amenințat de baronul PSD în public, în ultima ședință.

„Marian Oprișan face asta de 20 de ani în Vrancea, amenință, folosește instituțiile statului împotriva cetățenilor, intimidează și încearcă să corupă orice opozant. Dar zilele lui Marian Oprișan sunt numărate la conducerea Consiliului Județean și nu mai are nici o șansă, după opinia mea, să mai stăpânească acest județ în modul de vechil în care l-a stăpânit până acum, a spus Ludovic Orban.

În ultima ședință a Consiliului Județean, Marian Oprișan s-a lansat într-o serie de amenințări la adresa liberalilor și, în special, la adresa lui Ovidiu Burdușa. Baronul i-a transmis în plen, fără să se ferească, că se va ocupa personal de el, ca răspuns la o întrebare pe care i-a adresat-o consilierul liberal:

„Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. Eu nu mi-am permis să scriu mizerii despre dumneata, dar dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup“.

În același context, cu referire la viitoarele alegeri, baronul PSD le-a transmis opozanților din PNL „că-i va bate de o să le sune apa în cap“.

 „Ştiţi ce aţi făcut voi la europarlamentare? Aţi trezit un uriaş care dormea. Vă bat de vă sună apa în cap. Înţelegi? Vă sună apa-n cap“, a declarat Oprișan, amenințător.

În replică, Ovidiu Burdușa i-a bătut obrazul lui Marian Oprișan, arătând că în cei aproape 30 de ani de când se află în Consiliul Județean ar fi trebuit să învețe să-și respecte colegii: „(…) Nu mi se pare corect să fiu atacat într-o asemenea manieră de cineva care stă în Consiliul Judeţean din 1992 şi, în tot acest timp, nu a învăţat să-şi respecte colegii. Ameninţarea m-a lăsat rece, însă nu credeam că în 2019 se mai poate întâmpla aşa ceva, într-un judeţ dintr-o ţară membră a Uniunii Europene”, a mai spus Burduşa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.