Politică

VIDEO | Nicușor Halici dă de înțeles printr-un filmuleț, că-i mai degrabă părerolog decât prefect sau șef al PSD Vrancea

Ziarul de Vrancea
6 iun 2022 2874 vizualizări

După apariția în Ziarul de Vrancea a articolului VIDEO | Surprinzătoarea detașare politică a prefectului PSD Nicușor Halici față de complicatele probleme ale momentului din Focșani prin care cotidianul nostru atrăgea atenția că în cea mai recentă conferință de presă, prefectul Halici s-a arătat detașat politic de complicatele probleme ale momentului din administrarea municipiului Focșani, legate de criza gunoiului și de distribuția energiei termice și apei calde menajere în sistem centralizat, joi 2 iunie 2022, pe contul de facebook Instituția Prefectului Vrancea a fost postat un VIDEO ca un gen de replică. Prin acesta, la constatările din articolul publicat în Ziarul de Vrancea se    explică, în replică, ”Ce părere are prefectul Nicușor Halici despre problema lipsei apei calde în Municipiul Focșani!”
Problema este că încă din titlu Nicușor Halici confirmă constatările articolului din Ziarul de Vrancea. Și aceasta pentru că el nu este angajat ca părerolog! Ci este prefecttul județului și președintele interimar al organizației PSD Vrancea, cel mai mare partid din actuala coaliție de guvernare. Ori, în cele două calități menționate, ar trebui să găsească cât mai urgent soluții de rezolvare a problemelor complicate ale momentului din administrarea municipiului Focșani, nu să-și dea cu părerea cu detașarea manifestată în conferința de presă de marți 31 mai 2022!

Reamintim textul integral al constaărilor din Ziarul de Vrancea după conferința de presă susținută de Nicușor Halici marți 31 mai 2022

În mod surprinzător, însă, prefectul Halici s-a arătat detașat politic de complicatele probleme ale momentului din administrarea municipiului Focșani, legate de criza gunoiului și de distribuția energiei termice și apei calde menajere în sistem centralizat. Dacă la această a doua problemă Halici s-a văzut obligat să spună câteva fraze la întrebările presei, pe prima nici nu a adus-o în discuție.

Atitudinea lui Halici este una greu de explicat, având în vedere că el este atât prefectul județului, cât și președintele organizației județene PSD Vrancea. Iar problemele complicate ale momentului sunt prezente și afectează viața reală a locuitorilor celei mai numeroase comunități din Vrancea, aceea a municipiului reședință de județ. În plus, în expunerea mediatică a problemelor menționate, partenerul la guvernare al PSD din plan local, PNL, este într-o dispută susținută și aproape permanentă cu primarul Cristi Valentin Misăilă, coleg de partid al lui Halici. Anul trecut, în dispute asemănătoare pe subiectul bugetului municipiului Focșani, Nicușor Halici avea cu totul alt comportament față de cel de acum. Spre exemplu, avea întâlniri de mediere și găsire a soluțiilor de rezolvare a disputelor politice dintre tabere cu președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Ce s-o fi întâmplat de anul trecut și până acum în modul de lucru al lui Nicușor Halici? Din informațiile Ziarului de Vrancea, în calitatea de președinte al filialei județene PSD, Nicușor Halici nu a rezolvat nici până acum problema retragerii sprijinului politic a consilierului local focșănean social-democrat Aurel Șelaru, de către organizația PSD Focșani. În ciuda faptului că acesta a pozat public alături de membrii nucleului de inițiativă care a constituit în Vrancea filiala partidului lui Liviu Dragnea.”

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.