Politică

VIDEO | Ministrul vrâncean Ion Ștefan la emisiunea ”Legile puterii” difuzată pe postul TV Realitatea Plus

Ziarul de Vrancea
2 mai 2020 4451 vizualizări

O parte din moștenirea lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării a fost dezvăluită joi seară, în exclusivitate, de ministrul Ion Ștefan, la „Legile puterii” de la Realitatea PLUS. Acesta a vorbit de lucrări neexecutate prin contractele încheiate preferențial în ultimii ani, dar și de alte „achiziții” costisitoare pe care le-a găsit în ministerul pe care îl conduce din noiembrie anul trecut.

VIDEO:realitatea.net

Partea a II-a

„S-a reușit pe timpul lui Liviu Dragnea să adune floarea cea vestită a PSD-ului din România și să facă un mix, și este greu sa intelegi cum am rezistat atât timp. Aș putea spune că acest minister are un buget care abundă în fonduri”, a declarat ministrul Ion Ștefan la „Legile puterii”.

Citiți întreg articolul accesând titlul  alăturat:Ministrul Ion Ștefan, dezvăluiri despre moștenirea lăsată de Liviu Dragnea: La Ministerul Dezvoltării ajungi prin 'Poarta Raiului'

Citiți și:EXCLUSIV 255 de angajați din Ministerul Dezvoltării vor fi concediați

255 de angajați din Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, condus de Ștefan Ion, vor fi puși pe liber în urma reorganizării instituției publice. 

Pe masa Guvernului se află o Notă de Fundamentare pentru aprobarea unei Hotărâri de Guvern prin care se dorește reorganizarea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Conform acestui document, prin reorganizarea ministerului se dorește reducerea numărului de posturi publice: „Conducerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației apreciază că numărul de posturi aprobat în prezent pentru aparatul propriu al ministerului (920) și pentru Institutul Național de Administrație preluat (100) este supradimensionat în raport cu necesitatea efectivă și se impune eficientizarea aparatului propriu al MLPDA”. Mai mult, se concluzionează că randamentul și ritmul de muncă se poate realiza cu 70-75% din personalul actual.

Citiți întreg articolul accesând titlul alăturat: EXCLUSIV 255 de angajați din Ministerul Dezvoltării vor fi concediați          


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.