Politică

VIDEO | Marian Oprișan, huiduit și fluierat pe scenă, la Congresul PSD

Ziarul de Vrancea
29 iun 2019 6910 vizualizări

Marian Oprișan nu a putut să își țină discursul la Congresul extraordinar al PSD, din cauza huiduielilor și a fluierăturilor din sală. „Pleacă! Lasă-ne!”, i-au strigat social democrații reuniți astăzi, la Sala Palatului din Capitală, pentru a-şi alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului.

Când Oprișan a urcat pe scenă să ia cuvântul, sala a început să fluiere și să huiduie. Oprișan s-a uitat la Dăncilă și a zis: Se pare că nu vor să mă asculte. Vicepreședintele PSD a plecat apoi de pe scenă.

Text informațíi stiripesurse.ro

Citiți și:Momentul care poate schimba soarta PSD: Marian Oprişan, huiduit vehement de Congres. Oprişan o susţine pe Dăncilă

Liderul PSD Vrancea Marian Oprişan, unul dintre susţinătorii Vioricăi Dăncilă, a fost huiduit de social-demnocraţi la scneă deschisă în Congresul PSD. Total uluit, Oprişan s-a întors de la pupitru fără să mai susţină discursul. ”Ce să vă mai zic?”, a întrebat, retoric, Oprişan


Deşi s-a retras ieri din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, s-a răzgândit peste noapte şi va candida până la urmă. Favorit pentru funcţia de preşedinte executiv e vicepremierul Daniel Suciu, cel care a avut ieri o dispută aprinsă în CEX cu Teodorovici. Premierul Viorica Dăncilă a ajuns cu o oră mai devreme la Congres.

Text informații:adevarul.ro

 

Ce spune Oprișan despre huiduielile de la Congresul PSD 

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost huiduit la Congresul PSD. El susține că a fost huiduit de delegații PSD de la Olt, Dolj și Teleorman, iar asta s-a întâmplat din cauza faptului că l-a criticat public pe Liviu Dragnea , a spus Oprișan

”Se răzbună unii pe mine pentru că am fost intransigent cu Liviu Dragnea. Am fost intransigent și voi fi în continuare. Au fost trei organizații, șefii lor au o problemă cu mine. Sunt organizațiile de la Olt, Dolj și Teleorman. A fost ceva premeditat pentru că eu mi-am anunțat discursul încă de aseară.”, a spus Marian Oprișan.

Text informații stiripesurse.ro

Citiți și:VIDEO. Marian Oprişan, huiduit şi fluierat la Congresul PSD: Trei organizaţii se răzbună că am fost intransigent faţă de L. Dragnea

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a fost fluierat de social-democraţi în momentul în care a vrut să îşi susţină discursul la Congres.

După Codrin Ştefănescu, Oprişan a urcat pe scenă să ia cuvântul, dar a fost fluierat şi huiduit.

În aceste condiţii, el a renunţat să mai vorbească.

Nu s-a mai întâmplat niciodată ca un pesedist să fie fluierat şi alungat de colegii de partid.

Printre cei care l-au huiduit au fost Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu. Pe hol, unul dintre social-democraţii care l-au fluierat pe Oprişan a fost felicitat de Mihai Fifor.

După acest eveniment, Marian Oprişan a oferit şi explicaţii presei: "Se răzbună că am fost eu intransingent faţă de Liviu Dragnea. Cred că ăsta era motivul".

El a spus că cei care l-au fluierat au fost reprezentanţii din organizaţiile Olt, Dolj şi Teleorman: "A fost o acţiune cu premeditare. Am anunţat de aseară în Comitetul Executiv că vreau să vorbesc, m-am înscris la cuvânt. Poţi vorbi cu fluierăturile a trei organizaţii, despre principii?".

"Eu am avut un mesaj de unitate, că trebuie să continuăm să facem spitale, autostrăzi, să ne îndeplinim toate obligaţiile. 

Rămânem uniţi indiferent de ce au făcut cele trei organizaţii.

Iată dovada că PSD e un partid viu", a conchis Oprişan.

Text informații:digi24.ro

Citiți și:Ciolacu îi spune lui Oprișan să facă un pas în spate, după ce a fost huiduit: „Să își facă o autoevaluare”;

Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru Marian Oprișan: „Și Banatul te-a fluierat!”;


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.