Politică

VIDEO | Ludovic Orban la Interviurile HotNews

Ziarul de Vrancea
6 mar 2019 940 vizualizări

Ludovic Orban: Rareș Bogdan ar fi un câștig pentru PNL / PSD s-a prăbușit dramatic 

Rareș Bogdan pe lista PNL pentru europarlamentare ar fi un câștig pentru partid, a declarat, la interviurile HotNews LIVE, Ludovic Orban.


Șeful liberalilor a precizat că lista candidaților pentru alegerile din 26 mai ar putea fi finalizată în următoarele 10 zile, înainte de reuniunea PPE de la București, care va avea loc pe 16 martie.


Întrebat punctual despre oferta făcută jurnalistului Rareș Bogdan, Orban a evitat un răspuns concret, susținând că toți candidații PNL trebuie validați în forurile statutare ale partidului.


„Există discuții cu mai mulți. Eu de un an jumătate am făcut eforturi de a aduce în PNL sau alături de PNL oameni cu competență, oameni de calitate, valori. Și am și reușit în multe puncte să creștem valoric partidul, să promovăm oamenii din interiorul partidului oameni cu potențial”, a spus el.


Întrebat dacă din punctul său de vedere Rareș Bogdan pe lista PNL la europarlamentare ar fi un câștig pentru partid, liderul liberalilor a răspuns „Da”. 

CITEȘTE ȘI: Crin Antonescu iese din cărți pentru europarlamentare. Ciorna listei PNL pentru euroalegeri


PNL poate obține „un rezultat la care nu spera cineva în ianuarie 2017”


Ludovic Orban crede că PNL poate obține la alegerile europarlamentare „un rezultat la care nu spera cineva în ianuarie 2017”.


„PSD s-a prăbușit dramatic și menține un trend descendent”, a spus el. Liderul PNL a precizat că în sondajele partidului cota electorală a PSD este de 28%-30%, liberalii fiind „umăr la umăr” cu 27%-28%.


În perioada de precampanie, PNL va folosi sloganul „România în primul rând”.


CITEȘTE ȘI: Ar fi bine ca la prezidențiale cei din USR-PLUS să vină să-l sprijine pe Iohannis pentru un nou mandat / PNL nu ar coopta la guvernare UDMR și Pro România


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.