Politică

VIDEO | Ludovic Orban, însoțit de deputații de Vrancea Ion Ștefan și Ionel Dancă, a depus actele pentru înregistrarea noului partid

Ziarul de Vrancea
21 dec 2021 4460 vizualizări

Ludovic Orban și parlamentarii care îl susțin, printre ei fiind și deputații de Vrancea Ion Ștefan și Ionel Dancă, au depus, luni, 20 decembrie 2021, la Tribunalul București, actele pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei, o nouă formațiune de centru dreapta. Foștii peneliști au planuri de a se organiza rapid, iar la alegerile din 2024 să aibă candidați la toate rundele de alegeri.

„V-o spun din capul locului că voi fi foarte selectiv în cea ce priveşte primirea de membri din PNL. Avem foarte mulţi oameni de calitate din PNL, iar pe de altă parte s-a văzut foarte clar că în PNL au câştigat cei slugarnici, cei cu schelete în dulap, cei mincinoşi, trădătorii”, a declarat Ludovic Orban

VIDEO:Ludovic Orban 

VIDEO | Declarații de presă susținute la Tribunalul București, după depunerea actelor pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei.

”Am depus astăzi actele pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei la Tribunalul București. Noi credem că este un demers de care România are nevoie, după trădarea gravă pe care a comis-o PNL, lăsându-i fără reprezentare politică pe oamenii de dreapta din întreaga țară.

Ne propunem prin această inițiativă să coagulăm toate forțele din societate care își doresc o guvernare de dreapta, bazată pe liberalism, pe conservatorism și pe creștin-democrație.

Este vremea să punem punct modului în care s-a făcut până acum politică în România, să punem punct iluziilor și miturilor, competiției de minciuni din 4 în 4 ani care a determinat dezamăgiri și deziluzii profunde. Este ceea ce i-a făcut pe mulți români să-și piardă încrederea în instituțiile statului, în democrație și în cei care trebuiau să-i reprezinte.

Forța Dreptei pornește un proiect pentru România celor care merită, pentru România dinamică, pentru România celor care vor să reușească în viață prin forțe proprii, prin muncă, prin inițiativă, prin creativitate, prin asumarea răspunderii, prin construcție.

Orice om cinstit, corect, dedicat interesului public, orice om care vrea să facă politică în mod moral, în mod onest, față de cetățeni, are locul său în Forța Dreptei. Politica este așa cum sunt oamenii care fac politică. Pentru mine politica este morală, iar atunci când nu este așa politica nu este altceva decât o reprezentare frauduloasă a unor interese de gașcă, a unor interese personale.

Forța Dreptei își propune recâștigarea încrederii cetățenilor în oamenii care îi reprezintă și într-un proiect care să permită cu adevărat o Românie dezvoltată, o Românie modernă, o Românie care să stea pe picior de egalitate la masa la care se iau deciziile.” a spusn Ludovic Orban după depunerea  actele pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei, luni, 20 decembrie 2021, la Tribunalul București, 

”Am semnat astăzi Actul constitutiv al noului partid Forța Dreptei, înființat de Ludovic Orban, alături de mai mulți parlamentari liberali.

Constituirea noului partid Forța Dreptei este în primul rând o obligație morală față de cei care și-au pus speranțele în noi și ne-au încredințat votul lor la ultimele alegeri politice pentru o guvernare de centru-dreapta pentru dezvoltarea României.

In același timp, noul partid Forța Dreptei este o necesitate politică pentru cetățenii români care cred în valorile de centru-dreapta, nationale, creștine și liberale, ale căror speranțe și așteptări au fost trădate și abandonate de noua coaliție de guvernare PSD-PNL, formată impotriva voinței românilor.

Forța Dreptei este Calea Dreaptă pentru dezvoltarea Romaniei, împotriva unei noi pesedizari a României și a PNL.” a anunțat într-o postare activată pe contul său de facebook deputatul de Vrancea, ionel Dancă , prezent luni, 20 decembrie 2021, la Tribunalul București, alături de Ludovic Orban la depunerea actelor pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei, o nouă formațiune de centru dreapta

Forța Dreptei are o misiunea grea în perioada viitoare, însă nu imposibilă! Împreună cu oameni integri, muncitori, sinceri și asumați, alături de românii care vor modernizarea României, Forța Dreptei va crește. Împreună cu ai mei colegi și prieteni, am depus astăzi la Tribunalul București, actele pentru înregistrarea noului partid – Forța Dreptei. Scena politică actuală, acolo unde credibilitatea a fost zdruncinată major, are nevoie de apariția unei alternative de dreapta la actuala guvernare. Ideile și valorile liberale vor fi în centrul gândirii politice la Forța Dreptei, iar faptul că îl avem alături de noi pe Ludovic Orban, un om politic capabil și decent, este un atu pentru lupta de recredibilizare a clasei politice.

Nu toți suntem la fel! Nouă nu ne este teamă de muncă și nici jenă să privim românii în ochi.

Forța Dreptei își propune să strângă laolaltă toate energiile creative din societate care vor să contribuie la dezvoltarea României.

Vă așteptăm alături de noi!” - a adăugat și deputatul de Vrancea Ion Ștefan, pe Facebook, după ce a luat parte luni, 20 decembrie 2021, la Tribunalul București, alături de Ludovic Orban la depunerea actelor pentru înregistrarea partidului Forța Dreptei, o nouă formațiune de centru dreapta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.