Politică

VIDEO | Liberalii vor să ceară din nou înlăturarea lui Oprișan din funcția de președinte al CJ Vrancea

Ziarul de Vrancea
29 mai 2019 2616 vizualizări

Liberalii au planuri de înlăturare a lui Marian Oprișan

Consilierii județeni PNL intenționează să ceară din nou revocarea lui Marian Oprișan din funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Aleșii liberali au mai avut o asemenea tentativă anul trecut, care a eșuat însă pentru că PSD și ALDE dețin o majoritate confortabilă. ”Am constatat o dată în plus că propunerea pe care am făcut-o noi de revocare a lui Marian Oprișan din funcția de președinte al Consiliului Județean a fost justificată. Este justificată și mai mult acum, pentru că au mai evoluat lucrurile și nu au făcut decât să confirme motivele pentru care am cerut revocarea din funcție sau demisia. De fiecare dată cei de la PSD spuneau că sunt legitimați prin vot. Prin votul exprimat duminică PSD nu mai este legitimat”, a spus consilierul județean Liviu Bostan. Consilierii PNL mai spun că votul din 26 mai reprezintă și o sancționare a modului în care este condus județul de către PSD și că Marian Oprișan trebuie să se apuce de treabă. ”Noi mai acordăm un termen de două, trei luni ca președintele Consiliului Județean să își asume ceea ce a promis și să treacă la treabă efectiv, pentru că nu poți să vii cu teme de discuții despre aeroport, parc industrial, autostradă, spital, să faci două, trei chestii, adrese și după aceea nimic”, a arătat la rândul său consilierul județean Cristi Irimia. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.