Politică

VIDEO | După deputatul „mitralieră” de la PSD, apare consilierul local „mitralieră” de la PSD Focșani

Ziarul de Vrancea
30 mai 2019 3788 vizualizări
Foto:emigrantul.it
Foto:emigrantul.it
Fapte de o gravitate extremă s-au produs joi, 30 mai 2019, în ședința Consiliului Local Focșani, consilierul local social-democrat Radu Nițu spunându-i unei cunoștințe să ia pistolul și să-i împuște pe consilierii PNL: ”Ia pistolul și împușcă-i, că ai fost militar, că ăștia nu votează nimic”.

Deputatului PSD Cătălin Rădulescu, supărat pe demonstranții anti OUG 13 – spunea că, dacă e nevoie, el iese cu AKM-ul în stradă să-i mitralieze

Deputatul PSD mitralieră de la București ”a făcut pui” la Focșani. Aici ,consilierul local PSD, Radu Nițu a spus în ședința Consiliului Local Focșani de joi (30 mai 2019) „că ar trebui scos pistolul și împușcați" consilierii din Opoziție pentru că nu votează proiectele propuse de PSD.

VIDEO:​Realitatea Locala

Ce spune departamentul comunicare al PNL Vrancea despre acest subiect:

Fapte de o gravitate extremă s-au produs astăzi (n.r joi 30 mai 2019) în ședința Consiliului Local Focșani, social-democratul Radu Nițu spunându-i unei cunoștințe să ia pistolul și să-i împuște pe consilierii PNL: ”Ia pistolul și împușcă-i, că ai fost militar, că ăștia nu votează nimic”.

 

PNL Vrancea condamnă vehement o astfel de atitudine din partea reprezentanților PSD, mai ales că nu este prima dată când colegii liberali sunt amenințați de social-democrați sau de apropiații acestora. Pe 26 mai, în ziua alegerilor, un consilier județean PNL a fost la un pas să fie lovit de viceprimarul UNPR (apropiat PSD) de Focșani, Marius Iorga, pe motiv că-l filma într-un spațiu public. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.