Politică

VIDEO | Deputatul PNL de Vrancea Ion Ștefan, despre înlocuirea plăcilor de granit din Piața Unirii

Ziarul de Vrancea
12 apr 2019 1433 vizualizări
Deputatul Ion Ștefan a măsurat lățimea dalelor în fața presei
Deputatul Ion Ștefan a măsurat lățimea dalelor în fața presei

Reparațiile din Piața Unirii se fac cu plăci de granit diferite ca grosime față de cele inițiale, dar pentru care municipalitatea plătește câte 120 de euro per bucată. În acest ritm de risipă a banului public de către edilii PSD, vom ajunge să mai achităm 8 milioane de euro, cât a costat proiectul inițial de refacere a centrului istoric, pe înlocuiri de plăci de granit, sezon după sezon, an după an, într-o batjocură continuă a banului contribuabilului focșănean.-Ion ȘTEFAN

Citiți și:Deputatul PNL Ion Ștefan: Dalele din Piața Unirii sunt înlocuite cu unele mai subțiri

Deputatul PNL Ion Ștefan a atras atenția că dalele sparte din Piața Unirii sunt înlocuite cu dale mai subțiri. Liberalul a venit cu două bucăți din dale în conferința de presă susținută vineri și le-a măsurat în fața presei. ”Înlocuim un produs de 2,8 cm cu unul de 2 cm. Să îmi spuneți mie dacă anul următor nu trebuie să le înlocuim din nou. Sunt bani cheltuiți fără cap, cu interes, pentru o mașină, pentru un gard sau o excursie”, a spus Ion Ștefan. Parlamentarul a afirmat că dalele înlocuite au preț de120 de euro, în timp ce vrâncenii pleacă în străinătate în căutare de locuri de muncă. De asemenea, deputatul a ținut să remarce că pentru vilele construite la Petrești interesul pentru modul în care arată este mult mai mare în comparație cu investițiile publice, cum  este,  de exemplu, cazul piațetei de lângă cinematograful Balada. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.