Politică

VIDEO | Conferință de presă susținută de Ana-Maria Dimitriu, viceprimar al municipiului Focșani

Ziarul de Vrancea
15 iun 2021 1473 vizualizări

Conferință de presă susținută de Ana-Maria Dimitriu, viceprimar al municipiului Focșani

VIDEO:PNL Vrancea 

Într-o conferință de presă susținută luni 14 iunie 2021 după -amiază viceprimarul municipiului Focșani Ana Maria Dimitriu (PNL) a dat o replică referitoare la recentele acuzații ale primarului Cristi Valentin Misăilă privind blocarea bugetului local și, implicit, neplata salariilor angajaților administrației publice locale. Conform opiniei viceprimarului Ana-Maria Dimitriu, Primăria Focșani dispune de fondurile necesare pentru achitarea salariilor angajaților, însă nu există bunăvoință din partea primarului să semneze ordinele de plată necesare. Referitor la protestul de luni 14 iunie 2021 dimineață al salariaților Primăriei, denumit spontan, viceprimarul a dezvăluit în cadrul conferinței de presă că știa de zilele trecute de organizarea acestei manifestații. ”Sâmbătă și duminică am fost sunată de angajați ai Primăriei care mi-au relatat că astăzi va fi un protest așa-zis spontan. Vă spun și acum ceea ce am mai spus, ceea le le-am transmis și salariaților: domnul primar trebuie să-și facă datoria, să emită și să semneze ordinele de plată pentru salariile angajaților. Domnul primar pleacă pe 17 iunie în concediu, deși nu și-a făcut treaba, lăsând, practic, angajații în neant. El ar fi trebuit să găsească soluții normale, să comunice, să dialogheze. Trebuie să vă spun că Direcția Economică a Primăriei Focșani nici măcar nu a întocmit ordinele de plată, nu sunt întocmite statele de plată sau pontajele. Domnul primar vrea să ducă totul într-un haos generalizat. Îi recomand să-și revizuiască comportamentul, ceea ce face dumnealui este un abuz.”, a accentuat Ana Maria Dimitriu în conferința de presă susținută luni 14 iunie 2021 după-amiază.

Ana-Maria Dimitri a mai precizat că potrivit informațiilor sale  marți 15 iunie 2021 dimineață ar urma să aibă loc un nou protest ”spontan”, de data aceasta al angajaților Direcției de Dezvoltare Servicii Publice. Dimitriu a mai estimat că și  miercuri, 16 iunie 2021, la ședința  ordonară a Consiliului Local Focșani, sunt de așteptat noi acțiuni de protest din partea salariaților.S-ar dori astfel  să pună suficientă presiune pe consilieri locali focșăneni pentru ca aceștia să voteze proiectul de buget pe 2021 al municipiului Focșani în formula propusă de primarul Misăilă

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.