Politică

VIDEO | Conferință de presă PNL Focșani -03 februarie 2023

Ziarul de Vrancea
6 feb 2023 2098 vizualizări

Conferință de presă susținută de Nicu Tănase, președintele PNL Focșani, și Victor Dumitru, liderul consilierilor municipali, despre problemele curente din cadrul administrației locale.

Primarul Cristi Misăilă este foarte ofuscat ca majoritatea din Consiliul Local nu a fost de acord să plafoneze o eventuală creștere a salariilor. Chiar dacă în primării salariile sunt mai mari decât în unele domenii, este o inflație foarte  mari și am considerat că nu trebuie plafonate salariile. Acum ceva timp primarul Cristi Misăilă a îndemnat sindicatul salariaților din primărie să ne dea în judecată, iar acum e invers”, a spus Nicu Tănase, președintele PNL Focșani.

Proiectul pentru combaterea consumului de substanțe psihoactive are o valoare de 600.000 de lei, din care Primăria Focșani participă cu jumătate. Și Consiliul Județean participă cu 250.000 de lei, însă banii sunt alocați pentru specialiști, psihologi, nu pentru paranghelii. Primăria Focșani alocă bani prin cele două instituții subordonate, Teatrul Municipal și Ateneul Popular, doar pentru formații, pentru evenimente. Domnul primar face ce îi place și ce se pricepe, să irosească banul public”, a declarat consilierul PNL Victor Dumitru, în cadrul unei conferințe de presă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.