Politică

VIDEO | Conferința de presă a PNL Vrancea de vineri 19 iunie 2020

Ziarul de Vrancea
19 iun 2020 1418 vizualizări

Conferința de presă la PNL Vrancea pe marginea principalelor subiecte ale săptămânii susținută vineri 19 iunie de senatorul Cătălin Toma.

VIDEO:PNL Vrancea

În cadrul conferinței de presă susținute vineri 19 iunie 2020 PNL Vrancea prin vocea senatorului Cătălin Toma președintele organizației  a lansat  un apel către forțele de dreapta din județ și nu numai pentru constituirea  unei  alianțe care să  susțină candidați comuni, la alegerile locale pentru a înlătura PSD de la conducerea județului. Din discursul lui Cătălin  Toma s-a desprins însă concluzia că liberalii  vrânceni  văd  această coalizare ca realizându-se în jurul candidaților PNL.Motivația lui Toma a afost aceea că partidul său are cea mai mare reprezentare în Vrancea.  De asemenea conform precizărilor lui Cătălin Toma PNL Vrancea nu vrea discuții doar cu USR – PLUS ci și cu PMP, PNȚCD sau Partida Romilor și chiar și cu Pro România..

”PNL Vrancea are un plus în ceea ce privește reprezentarea și putem oferi o soluție astfel încât celelalte partide să ofere o susținere pentru candidații PNL. Aceasta nu înseamnă că impunem o astfel de variantă. Dacă nu, înseamnă că aceste forțe de dreapta mimează tot acest efort pe care vor să îl facă și înseamnă că îl ajută tot pe Oprișan prin faptul că ne creează opoziție în partea dreapta a eșichierului politic”, a spus senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, în conferința de presă de vineri 19 iunie 2020.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.